Какво биха си купили жените

shipping

Какво биха си купили жените

 

Наближават коледните и новогодишните празници от където ни хрумна да проверим какво желаят да си купят жените или какво биха предпочели да им подарят техните половинки. Статистическите данни са използвани от сайта Женско Царство, който сайт любезно предостави анкетното си проучван. В проведената анкета от сайта са взели участие над сто жени. Въпроса на анкета е “Какво бихте си купили” а възможните отговори са шест на брой. Като всеки анкетиран може да участва само с по един отговор и да гласува само веднъж.

 

На дъното на класацията на незавидното шесто място се подрежда отговора МАРАТОНКИ.

В интерес на истината този отговор е очакван имайки предвид, че се намираме в началото на зимата. Може би ако анкетата беше направена през пролетно летния сезон маратонките щяха да се наредят на по завидно място. Сега те са събрали едва осем гласа или 7,6% от гласувалите жени.

 

На 5 място – Пола

Полата тази типично женска дреха събра два гласа повече от маратонките или 9,5% от гласовете. Обяснението идва отново с зимата.

 

На 4 място – Яке

В центъра на класацията се помести якето. То изненадващо за нас събра едва 12.4% от гласовете на анкетираните жени, но безспорно  си остава една желана придобивка от жените.

 

На 3 място – Блуза

Отговора Блуза са дали 15,2% от анкетираните. Обяснението на факта е достъпността по-ниските цени спрямо предходните стоки, които биха желали жените.

 

На 2 място – Дънки

На лидерска позиция с 19% от гласовете се наместиха дънките. Желан и предпочитан артикул от женското съобщество особено през студентите месец.

 

На 1 място – Обувки

Безспорен лидер с 36,2% от гласовете на анкетираните жени се поместват обувките. Най-желаната стока за зимния сезон и наближаващите празници.

 

Резултатите от анкетите показват, че българските жени предпочитат удобното и практичното, вместо по секси дрехи. Както се вижда на върха и на дъното на класацията се намират съответно обувки и маратонки, но жените избират именно обувките за зимния период. Също така дънките са по желани от полите, които реално не са подходящи за зимния период.

Отворен пред нас остава въпроса какво искат да си купят жените и изгаряме от любопитство да разберем дали ще има промени през пролетно летния сезон.

 

Специални благодарности на сайта Женско Царство за предоставената информация от проведената им анкета