Пет женски качества, които мъжете харесват в жените

Пет женски качества, които мъжете харесват в жените

Пет женски качества, които мъжете харесват в жените
Когато една жена се опитва да спечели сърцето на един мъж, тя прави какви ли не неща. От една страна спазва приети стандарти за поведение, но когато си влюбена излизаш извън стандарта, правиш луди неща, за които на следващия ден се питаш защо ги направих… дали му харесаха, дали ще ми звънне.

През първите месец поведението ни е перфектно и влудява мъжете, с напредването на връзката обаче обстановката започва да се изнервя и малките неща, които те са харесвали преди в нас сега започват да ги дразни.

Но нека си припомним кои са Петте най-важни женски качества, заради които мъжете ни обичат:

Добро чувство за хумор – това е едно от нещата, които кара мъжете да се влюбват силно в жените, усмихнатите жени, тези които се забавляват дори и без алкохол са по-обичани и по-харесване от мъжете.

Флиртуваща – определено една жена трябва да флиртува с мъжа си дори след години заедно. Една истинска жена трябва да знае как да събуди страстта в половинката си.

Комуникативна – определено едно от най-важните неща за един мъж е това той да има какво да си каже с жената до себе си. Много красиви жени обикновено са с нещастни връзки, защото просто не могат да комуникират с половинките си. Научете се да говорите за неща, които са интересни за мъжете ви дори това да е футбол.

Пряма – Честността е качество, което всеки цени. Дори и понякога истината да не е онова, което сме очаквали.

Сексапилна – Определено след дълга връзка и двамата партньори започват все по-малко да обръщат внимание на външния си вид, а това е голяма грешка! Определено една жена, трябва да поддържа фигурата си без значение на колко е.