Жълтото доминира тази есен

Жълтото доминира тази есен

Жълтото е цветът на самоувереността. Той обаче дълго време е бил в забрава докато през средата на 20 век модна къща „Шанел” не го изкарва на бял свят и от тогава досега много жени се възхищават и пазаруват дрехи, обувки и чанти в този цвят.

Причината за популярността на този цвят е че много силно подчертава женствеността, обичан цвят от свободните и силните жени. Жълтото много добре подчертава цветът на косата на блондинките и светло кестенявите жени. Безспорно жълтия цвят стои много добре и на жени с черни коси и светли очи. Като цяло всички се влюбват в жълтото.

Есен в жълто

След големия хит при банските костюми това лято, жълтото придобива още по-голям размах и измества дори розовото от желаните цветове сред повечето жени. Естествено това доведе до есен в жълто сред модните линии.

За разлика от лятото през есента жълтото няма да е сигнално, лимоновия жълт цвят остава на морето. През есените дни ще е модерно да сме в пепелно жълто, пясъчно или жълто подчертано с охра.

В началото на есента остават модерни роклите, но към края на есента дънките заемат почетното място в женския гардероб. Жълтия цвят не среща никакви проблеми с това. Еднакво добре стои както на рокля така и в съчетание с дънковия цвят.

При обувките също има слаба тенденция към залитане в жълтия тон, но по-доминиращи остават както черните, така и обувки преливащи през няколко цвята.

Есенна мода