Изневярата по-ефективна за отслабване от диетата

Изневярата по-ефективна за отслабване от диетата

Изневярата по-ефективна за отслабване от диетата
Думата изневяра е в черния списък но много домакини. Изневярата сама по себе си се приема като лош акт от обществото, защото може да разруши връзката ви, да унищожи семейното щастие и хармонията в него. Но изневярата има положителен ефект, за всички тези дами, които искат да постигнат истинско и трайно отслабване. При анкетно проучване (което е доброволно) се оказало, че малко над 60% от жените, които са имали любовни афери с друг мъж са успели успешно да се разделят с от 3 до 6 килограма. Тук е мястото да споменем, че този метод за отслабване е ефективен както при жените така и при мъжете.

 

Защо се отслабва при изневяра

Отговора на този въпрос е изключително лесен и прост и тя е стреса. Жените и мъжете, които изневеряват първоначално са в еуфория от новите чувства от новите предизвикателства. С времето обаче, количеството на лъжите, избягването на истината и споровете в семейството се увеличават това поражда напрежение и високи нива на стрес. А стреса веднага се отразява на тялото на жената. При високи нива на стрес в организма се отделя по-голямо количество от хормона адреналин и хормона кортизол. Тези хормони действат положително за целия организъм, ускоряват сърдечния ритъм, учестяват дишането и всички тези фактори водят до загуба на килограми.

Отслабвате и заради промени в поведението

Обикновено покачването на телесните килограми се дължи на лоши навици, примерно хапване късно вечер, застоял живот и прочие. Когато имате любовник ежедневието ви се забързва, за да не ви усети съпруга, че му изневерявате, трябва да правите същите неща за по-кратко време, това непрекъснато тичане води до ускоряване на метаболизма ви, имате по-малко време за хранене, полагате повече усилия да изглеждате добре и всичко това води до отслабване, бавно и неусетно.

Не на последно място, ще споменем, че подновения сексуален живот води до изгарянето на не малко хормони, съживете момичето в себе си и изгорете калории.

Отслабване