ГРИМ В РОЗОВО

grimЗаложете на естествените тонове – това е модният повик на сезона. Заложете на натуралните цветове. Нежните багри оставят отпечатък върху устните, очите и бузите през топлите месеци.

Избегнете дебелия слой грим и подчертайте истинската красота на лицето. Ефекта може да постигнете, като нанесете леки розови нюанси, с които да акцентирате отделни части от лицето. Имайте предвид, че ‘’натурално’’ не означава да занемарите външността си.

 


ПОДСИЛЕТЕ СКУЛИТЕ
– За да изпъкнат устните и бузите, подсилете скулите с леки розови или прасковени нюанси. При избор на нежен лек грим начервете устните с ярко и матово червило. Тоналностите, които са актуални също през лятото са : корал, злато, тюркоаз.

ПЕРФЕКТНА ОСНОВА – Най-важното правило при грима е перфектната основа. Нанесете фон дьо тена равномерно, без да се образуват петна. Интересното при грима за лятото е контрастът не между очите и устните, а между очи-вежди. Световните тенденции налагат плътните и тъмни вежди с много светъл и нежен грим на очите.


УСТНИ С УХАНИЕ НА ЧЕРЕША
– Червилото зависи от часа и от повода – дали е за дневен или нощен грим, за офиса или за парти. Модните тенденции налагат през лятото уста с цвят на череша. Той прави устните по-екзотични и бляскави и е подходящ за всяко време и за всеки повод.