Флирт във фитнес залата

Флирт във фитнес залата

Флирт във фитнес залата
Посещението на фитнес залата не само, че ви гарантира красиво и стегнато тяло, но ви дава възможност да се впуснете в неагажиращ флирт и да отработите техниките си за флиртуане с мъжете.  Много от вас ще кажат да ама там повечето мъже са само с две мозъчни клетки и тук бързам да спомена, че не всички мъже, които ходят във фитнес залата са безмозъчни.

На първо място вземете си месечна фитнес карта за малко по-лъскав фитнес не за кварталния, който няма женски уреди. Попитайте за индивидуални тренировки с инструктор. Това са добре инвестирани пари, защото ще ви обясни как правилно да изпълнявате упражненията, кой уред за какво служи и ето ви първата задача усмихвайте му се и бъдете любезна с него и в крайна сметка го помолете за подходяща диета, която да спазвате.

За да ви забележат мъжете е добре да изпълнявате правилно упражненията. Изключително иронична гледка е жена, която се опитва да прави нещо, но не може. Ако не знаете някое упражнение как да го изпълните ето ви първия момент да се заговорите с някой пич, помолете го да ви обясни как да изпълните упражнението.

Друг трик за заговаряне на мъж е да го помолите да ви помогне с тежестите на някой уред. Дам може да се опитате на правите гърди на лежанка, но лоста да е натоварен с дискове от по 20 килограма. Тогава на помощ трябва да дойдат яките мачовци.

За да направите добро впечатление в залата е добре да спазвате няколко правила. Не носете грим! Обличайте се подходящо за тренировка и тренирайте правилно.

За да се харесате на мъжете във фитнес залата е добре да им правите комплименти какви хубави бицепси са оформили, намеквайте им колко харесвате развитата мускулатура и че това е за вас истински мъж, а не някой кльощав и една тайна мъжете във фитнес залата обичат жените да ги заглеждат!

Флирт във фитнес зала