ЕСЕНЕН ПОЛЪХ В КОСИТЕ

ЕСЕНЕН ПОЛЪХ В КОСИТЕ

Ако есенният дъжд или мъгла са развалили прическата ви, не се притеснявайте. Всъщност новата мода залага на небрежно разпилените коси. За целта използвайте шампоан за обем, втрийте в основата на кичурите мус и тогава се сушете. Така ще изглеждате като топмодел на ревю.

Освободеността и бунтарството са характерни за този тип сресване. То не е равносилно да бъдете рошави. Залага се на естествената визия – дори в нюансите, като кафявото и русото са сред хитовите цветове за есенния сезон.

Преметнат бретон – Оформете го с лак, а косата  надухайте със сешоар, като  я пръскате едновременно с лак от 15-сантиметрово разстояние. Така обемът ви е гарантиран и може бързо да възвърнете на място разпилените коси.

Контрастно – С гел изправете надолу дългия на нивото под веждите бретон, подстриган на черта Заложете на противоположото излъчване – на обемност и бухналост на останалата коса с пригладеността на бретона. Добре е да почва от горната част на скалпа.

На сламки – Във влажната коса втрийте мус и гел. След като се изсушите на бавна струя, оформете всяко кичурче поотделно с малко балсам. Така то ще седи на висулки. Добре е при тази прическа предварително да си оформите кичури в различни нюанси на доминиращия цвят.