На дискотека и след 40

barНа дискотека и след 40


Когато възрастта напредне задълженията и ангажиментите също нарастват. Децата израстват, а сивото и скучно ежедневие поглъща всеки хубав лъч светлина. Ето, че с минаването на 40  единствените купони които остават са рождените дни на децата, но така ли трябва да бъде ?!? Разбира се, че не ! Човек заслужава да се забавлява било то на 20 – 30 или 40 години.

 

Едно от местата където може да се отскубнете от реалността това са дискотеките. Дискотеките са винаги шумни, изпълнени с хора, които се забавляват. В България да си на дискотека след 40 е табу като, че ли правиш нещо лошо. Влизайки в дискотеката нахаканите младежи те гледат все едно си от друга планета. Това възпира голяма част от жените и мъжете да ходят на дискотека след като минат 40. Не бъдете от тях.

 

Бъдете непукисти

40 не са третата възраст. Тогава и мъжете и жените са в разцвета на силите си вярно е, че следите на времето са оставили своето отражение. Появяват се болки и онези кършещи движения са вече трудни, но вие го заслужавате. Излезте и се забавлявайте защото след още 10 години няма да имате подобна възможност.

 

Сами на дискотека ?

Разбира се, че не. Убедете човека до себе си да дойде с вас. Убедете вашите приятели да дойдат с вас, а когато не изискат им кажете кога толкова бързо остаряхте. Припомнете им минали моменти от по младите им години как сте се забавлявали на купони и как нощният живот е вил ваш пътеводител, а сега е единствено пътя към съня. Накарайте ги да оценят едно такова излизане и ще видите, че «купона» ще бъде на макс.

 

Бъдете непукисти и се забавлявайте това е най-важното и накарайте всички да ви завиждат и да искат да са като вас !