ЧЕРВИЛО СПОРЕД УСТНИТЕ

червилоКогато полагате червило, важното е да го изберете според тена на лицето, цвета на косата и стила на облеклото.

БЕЖОВ  ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛОТО

е идеален за пълни устни, тъй като привлича светлината и ги подчертава. Този изискан цвят почти не се забелязва. Затова трябва да е с един или два тона по-тъмен от този на лицето. Препоръчителен е за блондинки, но придобива болезнен вид при  брюнетките. Ако сте го избрали, не забравяйте да подчертаете очите с тъмен молив и спирала.

 

РОЗОВ ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛОТО 

Tой подмладява и е подходящ за всеки сезон и възраст, особено за бяла кожа. Избягвайте го, ако устните ви са тънки. При избор на розово червило не подчертавайте прекалено очите, тъй като устните привличат погледа. Най-добре е да ползвате черна спирала  за миглите.

 

ЯРКОЧЕРВЕН ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛОТО – ТОЗИ ЦВЯТ Е ВИНАГИ МОДЕН.

Очертайте контура на устните с молив в същата тоналност като червилото и нанесете черен молив в основата на миглите. Яркочервеният цвят на червилото е подходящо за блондинки, а брюнртките е по-подходящо да предпочетат по-тъмния колорит. Блясъкът и гланцът придават допълнителна дискретност.

 

ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛО ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ

Този  цвят е оригинален . Става за всички. Подхожда да всякакъв грим, дори и на прекалено силен и атрактивен.

 

ЛИЛАВ ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛОТО

Това е цвят за брюнетки. Придава фатален вид. Не е препоръчително за блондинките. Стои ултраелегантно с черен или сив таолет.

 

ШОКОЛАДОВ ЦВЯТ НА ЧЕРВИЛОТО 

Често  го използваме и го смятаме за ‘’обикновен’’ цвят, но той не отива на всяка жена. Стои добре на по-тъмна кожа. Приляга на брюнетки и загорели от слънцето блондинки. Обърнете внимание на овала на лицето – трябва да е добре очертан, тъй като шоколадовият цвят утежнява лицето. Съчетава се добре с тъмнокафяви или светлобежови сенки.

Червило