Чехли за морето - мода и съвети

chehli modaМодните тенденции карат ли ви да се съобразявате с това кое е модерно и кое не е ? Отговора е разбира се! Е това е статията точно за вас. Чехлите са безспорно най-удобната обувка за летния период. Те са максимално отворени, което оставя краката да дишат, не се изпотяват нашите ходила и не миришат лошо. Какво по-хубаво от това. Разбира се чехлите крият и своите опасности.

Чехлите крият опасности

Тъй като краката ни са буквално открити, много от механичните въздействия на околната среда влияят негативно на нашите крака. А добре изглеждащите крака са много важни за жената. Чехлите не могат да предпазят краката ни от механичното въздействие на прах и по-едри камъчета, които увреждат епидермиса. Освен това често прахът е в комбинация с множество акари и бактерии, които могат да причинят появата на напукване на пети, болести по ноктите и прочие. Поради тази причина, когато носите чехли е добре да използвате хидратиращи кремове нощно време, а сутринта преди да излезете използвайте противогъбични препарати.

Мода при чехлите

Съвременните модни тенденции са насочени към максималното намаляване на чехлите. Особен хит това лято са чехлите от маниста. Ако може да ги наречем чехли. Технологията е нова и иновативна и са страхотни за плажа. Тези чехли нямат подметка. Да добре разбрахте без подметка.

Чехли за море

Чехлите за морето трябва да спазват няколко основни правила. На първо място трябва да са с плоска платформа. Забравете чехлите с високи токчета, вярно е че са красиви, но ги оставете за нощния живот на плажа трябва да се чувствате комфортно, нали си представяте как токчетата потъват в пясъка.

Когато избирате чехли, гледайте материята. Тя трябва да е гумена или силиконова, защото ще влизате в морето с тях, а платнените чехли ще съхнат бавно от морската вода, а плата ще се износи от солената морска вода.

Чехли в цветове

Изберете си чехли в светли и искрящи цветове – розово, жълто, светло зелено или небесно синьо.

Чехли за морето