БАНСКИ В ТЮРКОАЗЕНО, ЧЕРВЕНО И ЖЪЛТО ПРЕВЗЕМАТ МОРЕТО

БАНСКИ В ТЮРКОАЗЕНО, ЧЕРВЕНО И ЖЪЛТО ПРЕВЗЕМАТ МОРЕТО

Каква е модерната ваканционна визия това лято, определиха дизайнерите на модната марка ‘’Триумф’’ и най-вече банските им костюми.

Можем да обобщим тенденциите при банските в три основни стила, подходящи за младите дами.

Бански в екзотичният дизайн изглежда страхотно на морския плаж и е вдъхновен от Карибите. За него са характерни приказно красивите цветя, вплетени в живописни шарки в ярък тюркоаз, в актуалните наситени лоралови и зелени тонове. Пайети, бродерия и малки перли завършват цялостната визия.

АФРИКАНСКО ДИВО И КРАСИВО –Банските в този стил е серията Togo, Вдъхновена от горещите савани и ярките залези. Африканските етномотиви и животински щампи в пепеляви тонове и в топлите нюанси на червено, оранжево и розово характеризират тези бански. Апликациите са изработени от мънистата и декоративни шевове.

РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ – С колекцията ”Мис Триумф” дизайнерите дават възможност всеки да развихри въображението си, като съчетае различните горнища и долнища, които се продават поотделно Шевовете, щампите, контрастите и апликациите красят моделите, а дълбочината на деколтето и бикините може да се коригира чрез шнурове, придавайки по-стройна визия на силуета.

Банските от колекцията са от бързо съхнещи материи, а връзките с мъниста са основен елемент в дизайна. Цветовете са в небесно синьо, розово, бяло и носят истинско усещане за хармония.

Бански