Бални рокли модерни тенденци

balna roklqМалко време остава до един от най-важните моменти в живота на много момичета, а именно тяхната бална вечер. Това е нощта на съзряването (малко по-изопачена в България), но така или иначе след балната вечер започва истинския живот. Не случайно всяко едно момиче иска да има на уникалната и красива бална рокля.

Подбора на бални рокли започва при някои момичета още година по-ранно преди самия бал. Това понякога може да изиграе доста лоша шега имайки предвид, че през последните 5-6 години модните тенденции се сменят буквално за един два месеца. Това от своя страна подсказва, че е добре да огледаме за бални рокли по-ранно, но не и да избързваме с покупките!

Сред тенденциите тази година безспорно се откроява използването на змийска кожа като материал за изработка на роклята. Този хит е новаторски и интересен, но голяма част от момичетата се притесняват да облекат подобна бална рокля. Освен змийската кожа модерни тенденции за бални рокли сезон 2011 е кадифето както и типичните и традиционните черни и бели рокли. Ето и малко модели:

balni rokliРокля

бални роклиrokli balni

abitiurenski rokliРокли за бал