Актуални идеи за маникюр

Актуални идеи за маникюр

Маникюра изключително много говори за настроението на една жена. Когато жените са тъжни обикновено не обръщат голямо внимание на маникюра, други се лакират в тъмни и студени цветове, които отразяват душата и. Когато обаче една жена е влюбена, когато слънце грее в душата и тя отделя изключително много време за направата на своя маникюр.

Маникюра от привилегия на изисканата дама се е превърнал в един общо достъпен метод за промяната на външния вид на всяка една жена. Тези от вас които следят сезоните тенденции може би вече са наясно, че предстои модата на бледите цветове – синьо, лилаво, розово, но в бледи нюанси.

За да разчупите бледостта и да направите по-атрактивен маникюр може да добавите ярки изобразени, които да контрастират на по-бледия фон. Каре, точици и дори малки животинки си остават актуални и през този сезон. Новото, което навлиза сега това са орнаментите върху нокти и йероглифи. За да ги изрисувате обаче върху маникюра си ще трябва да имате много търпение и сръчност. За дамите, които ползват услугите на професионални козметични студия това няма да е проблем.

Точките по ноктите са може би най-лесния начин да разчупите скучния маникюр. Идеята за големи и малки точки разпръснати по цялата основа на нокътя е много интересна. Също така може да оформите лесно цветенца. За изрисуването на точките може да използвате професионален инструмент или върха на обикновена клечка за зъби.Не забравяйте актуалното при маникюрите сега е бледия цвят с ярки рисунки.

Актуални идеи за маникюр

 

 

 

 

{flike}

Маникюр