Секси обувки за лятото

Секси обувки за лятото

Лятото е любим сезон на много жени. През този сезон сваляме тежките дрехи с дълъг ръкав и започваме да слагаме все по предизвикателни дрехи. Освен дрехите това е сезона на нежните обувки и въпреки, че модните тенденции сочат, че през този сезон най-актуални ще бъдат обувките на платформи, то изисканата жена не бива да забравя най-сексапилното оръжие – обувките с високи токчета!

Всяка жена без значение от възрастта и и телосложението изглежда много добре на обувки с токчета. Много от дамите на средна възраст се притесняват да се покачат на обувки с 6 или повече сантиметра ток! Но няма от какво да се притеснявате с малко повече тренировки в къщи, ще се научите да спазвате идеално равновесие.

Обувки с висок ток – недостатъци

Въпреки, че са много сексапилни и правят краката да изглеждат по-дълги и стройни, истината за обувките с висок ток е че не са много удобни и ако имате интензивно ежедневие те ще доведат до изморяване на краката, отоци и подуване на глезените. По подходящи са  за официални случай, за специални срещи или тогава когато искате да впечатлите някой мъж.

Обувки мода

Както може би забелязвате това лято са на мода светлите и ярки цветове, ако ви предстои да си купите обувки заложете на свежите цветове – светло жълто, тревисто зелено, нежно небесно синьо или бебешко розово. Ако не сте свикнали да сте на токчета препоръчваме ви да започнете с обувки, чиито токчета са до 3 см. след това постепенно да увеличавате размера. Най-сексапилни са обувките с височина на тока 8-12см.

Обувки с токчета