Пръстени мода 2012

Пръстени мода 2012

Всяка жена обича да носи различни аксесоари. Някои обожават шапки, други шалове, трети се чувстват наистина добре с ръкавици, но всяка една жена обожава да носи пръстени. Обикновено дори жените обичат да носят два и повече пръстена на всяка от ръцете си. Ако и ви сте сред тези жени е добре да се замислите кои пръстени ще са на мода през 2012.

Пръстени 2012

През 2012 година на мода остават обемните пръстени. Те станаха писък на модата през летните месеци на отминалата вече 2011 година. Тази тенденция се запазва, но и разкрасява в мода 2012. Истински хит ще бъдат обемните пръстени с различни шантави форми и рисунки по тях. Хубавото е, че закупените пръстени през миналата година ще може да ги използвате през цялата 2012.

Интересен факт въведен от световната мода, че пръстените през 2012 година няма да бъда просто обемни и големи те ще са наистина огромни. И както казват френските дизайнери колкото по-големи са пръстените толкова по-добре.

Цветовете също са модернистични, но до голяма степен тук модата сред пръстените се разделя на мода за млади момичета и мода за зрели жени. На младите момичета отиват повече пръстени с изкуствените материали като пластмаса. Модерни цветове ще са розово, небесно синьо, жълто и зелено.

За зрелите жени се препоръчват пръстени направени с вкус, освен цените метали като злато, сребро и платина се наблюдава и бум на пръстените предлагани от дърво, рог на елен и слонски бивни.

Каква ще е модата за вас? решавате самите вие

{flike}

Пръстени мода 2012