Прически 2013 – моден гид

Прически 2013 – моден гид

Ако следите света на модата и искате винаги да сте в крак с новите тенденции, добре е да се замислите какъв стил да е прическата ви през новата 2013 година. Типичните прави коси подстригани на стъпала вече са в историята. На мода са прическите тип Клеопатра, но с дълга коса – прическа на черта и изправена коса с преса.

Друга модна тенденция сред прически 2013 година са плитките. Преплитането на малки мотиви с плитки и участъци с раста придават женствен и загадъчен вид на всяка една коса. Така, че ако до този момент не сте се научили как се правят ефектни плитки сега е времето.

Дамите, които заложиха на асиметричните прически през изминалата година, сега могат да са спокоен. В модните тенденции сред прическите остава хита за асиметрия и то в различни и причудливи варианти.

Модата на късите прически при жените през 2013 година също ще мине в по-заден план. Ако имате къса прическа, време е да се замислите как косата ви да израсте по-бързо.

Сред цветовете на мода е черното с оттенъци на лилаво и синьо, жълтото, пепелното русо и почти бялото русо вече не са на мода. Огнено червените коси, издават стил на тигрица и може да бъде тенденция през пролетта и есента на 2013 година.

Прически 2013

прически 2013