Плитки 2012

Плитки 2012От както през 2009 година на модния подиум водещите стилисти въведоха плитките стана ясно, че през следващата година плитките ще бъдат номер 1 в прическите, тази прогноза обаче закъсня до лятото на 2011 година, когато плитките станаха истински бум, а фризьорските салони въведоха специални цени за прически с плитки. Ако и вие сте вдъхновени от прическите с плитки и искате да си изберете някоя от тях, нека заедно да разгледаме различните модели прически с плитка.

През сезон 2012 на мода при прическите с плитка на първо място се поставя обикновената плитка. Разбира се жените с по-дълги коси са по облагодетелствани, защото плитките може да са с различна дължина може да обхващат цялата дължина на косата или може да си направим плитка в най-долната част на косата, което стои свободно, независимо. Освен това тези момичета може да избират прически с плитки отпред или плитки отзад на тялото.

Водеща модна тенденция при всички прически с плитки, ще бъдат и асаразмерните плитки. Тези прически се състоят от общо 2 или най-много 3 плитки, обикновено едната част от косата (дългата) е сплетена на плитка, а по късата обикновено предна част е на по-къса плитка. Ефекта е невероятен.

На мода остават и прическите с плитки, които удължават косата. През този сезон 2012 за разлика от предния за предпочитане е преждата или конопа, който се използва за направата на плитка да е със същия цвят на косата. Вече на пазара дори се появиха специални изкуствени коси за удължаването на плитки.

Негърските плитки

Или още рапърски са на мода предимно сред младежите, които искат да се отличават от всички останали техни съученици. Тези плитки са подходящи както за момичета така и за момчета. Тука жените с по-къса коса могат да направят невероятни шедьоври само с плитки.

Нека да разгледаме сега няколко прически с плитки:

gotini plitki

плитки мода

плитки готиниплитки 2012

плитки

Плитки 2012