Плажни рокли за лятото - съвети

Плажни рокли за лятото - съвети

Лятото е любим сезон за малки и големи. След дългата работна година идва време в което заслужаваме да си починем, да се отдадем на спокоен живот, коктейли и любов. Единствения недостатък, ако може да бъде наречен така, на лятото това са горещите дни, през които се чудим какво да облечем, за да се чувстваме по-удобно и свободно.

Плажни рокли

Плажните рокли са едно от най-добрите решения с които едновременно ще избягате от летните жеги, а в същото време ще изглеждате уникални на брега около морето. Хубавото при плажните рокли е, че няма конкретна дължина, на мода са както късите плажни рокли, така и дългите достигащи до кокалчетата на краката. Всичко зависи единствено и само от вашия вкус и предпочитания.

Всеки един тип плажна рокля си има своите предимства. Късите плажни рокли са подходящи за жените, които имат стройна фигура с дълги и добре оформени крака. Предимството на тази рокля е че няма да останете незабелязани както от мъжките погледи така и от женските.

От своя страна дългите рокли за плаж също си имат своето предимство. Обикновено те са по-предпочитани от жените с по-заоблени форми, по-голямо дупе или бедра. Причината за това е, че тези плажни рокли прикриват недостатъците на женското тяло. С добре подбрана рокля вие може да изглеждате с до 5 килограма по-слаби. А в същото време, дори и дълга да е роклята, тя няма да задържа топлината така както примерно панталона, вие ще се чувствате удобно и спокойно.

Плажни рокли цветове

Както вече стана ясно дължината на плажната рокля зависи от вашето предпочитание и е най-добре да я изберете според вашето телосложение. Основен момент обаче, ако искате да сте модерни и добре изглеждащи на плажа, са цветовете. През този сезон ще важи максимата, колкото повече цветове, токова по-модерно. Тази максима се отнася както за плажните рокли, така и за ежедневните рокли, дори и за ежедневното облекло през летните месец. Сред хитовите цветове според миланските дни на модата това са – оранжевото комбинирано със синьо или жълта рокля със зелени растителни елементи по нея.

При плажните рокли тази година се открояват ярки цветове – лилаво, небесно синьо, тревисто зелено.

За жените до 30 години или за тези над 30 години, които носят все още детското в себе си, може да изберат плажна рокля със щампа. Предпочитани сред младежите са повече известни анимационни герой, тези герой не вдетиняват жената, а точно обратното карат я да изглежда наивна като детенце, което се харесва от мъжете (а ние знаем, че жените не са толкова нивни). За по-зрелите жени, са подходящи плажни рокли със щампи от геометрични фигури, ивици и символи.

Плажни рокли и материи

Ключов елемент в избора на плажна рокля това е материала от който е изработена. За да е лека и удобна, а в същото време да не ви спарва трябва да изберете подходящ материал. Преди всичко материала от които е изработена плажната рокля трябва да е лек и да не е от полиестер, който спарва. Прозрачни и дантелени рокли също са хид на плажа през този летен сезон.

Плажни рокли