Обувки на платформи

Обувки на платформи

Обувките са страст на всяка една жена. Обикновено наличието на няколко чифта различни обувки е напълно нормално за модерната дама, а абсолютно задължително е всяка уважаваща се жена да има поне един чифт официални, делови и ежедневни обувки. През това лято обаче тотален хит сред обувките ще са тези с платформи.

Обувки с високи платформи

Всички жени, които са опитали вече удобството на обувките с висока платформа твърдят, че те са абсолютната алтернатива на обувките с високи токчета. За разлика от обувките с високи токчета тези с платформи не изморяват краката, защото платформата от една страна повдига височината на жената, но цялостната платформа поддържа стабилен кракът.

Обувки с платформи хита от 80-те

Обувките с висока платформа не са откритите на 21 век. За първи път тези обувки се появяват на международните пазари през 30 години на 20в., но са все още твърде разчупени и либерални за консервативната жена в началото на миналия век. В края на века с развитието на хипи поколението обувките с платформи се връщат на мода. Редица диско звезди пропагандират това ново откритие.

Обувки с платформа ви правят високи

Освен, че обувките с платформа са много удобни и елегантни те са и изключително леко, а способността им да ви правят да изглеждате по-високи ги прави задължителна обувка във вашата лятна модна колекция. Обикновено височината на обувките варира, но най-масово разпространените модели обувки с платформи са между 3 и 12 сантиметра. Разбира се могат да бъдат намерени и по-високи модели.

С какво се носят тези обувки

Обувките с платформа са моден хит, те успешно се съчетават с къси поли, рокли. Много добре и секси е съчетанието между къси панталонки и средно високи обувки с платформа, защото правят краката да изглеждат по-стройни и удължени. Изключително подходяща обувка за жените с по-големи прасци.

Съчетанието на обувките може да бъде не само с ежедневни дрехи. Ако имате по-официален повод, трябва да знаете, че платформените обувки се съчетават перфектно и с вечерен тоалет. Тук разбира се е добре да имате в предвид и подходящ цвят на обувката и максимално изчистен модел.

И нека да обобщим накрая с няколко думи предимствата на обувките с платформи:
Изключително удобни
Елегантни
Модерни
Успешно съчетание между висока обувка и сандал
Успешно съчетание с ежедневни дрехи

Тези няколко предимства правят обувките с платформи хита това лято!

Обувки с платформи