Маникюр 2016 е щур

Маникюр 2016 е щур

Задължително за всяка жена е да има добре поддържан маникюр. Добре поддържания маникюр не е задължително да е дълъг. Той включва добре оформена плочка на нокътя и добре лакирани нокти. Поддържането на нокътната плочка и оформянето и в зависимост от типът маникюр вече беше разгледано в по предна статия. Сега ще се опитаме да ви помогнем с идеи за красив и интересен маникюр за 2016 година.

За да получите добри цветове на вашия маникюр е нужно да използвате качествени лакове за нокти! Обикновено дори и при най-добрите марки е необходимо основата на маникюра да бъде повторена поне два пъти, за да се получи добре. След като поставите основата всичко останало е във вашите ръце и не забравяйте маникюр 2016 е щур. Заложете на екстравагантните идеи с причудливи форми и прививащи се цветове. Нека огъня да гори във вашия маникюр!

Маникюр идеи

Нека да се опитаме да ви помогнем с идеи за красив и новаторски маникюр. За по-голяма от тях ще трябва да се те професионалисти в рисуването, но нищо не пречи да пробвате!

 

 

 

Маникюр 2012