МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ МАНИКЮРА ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2016

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ МАНИКЮРА ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2016

Наближават абитуриентските балове. Важен момент в живота . Започва трескава подготовка за бала. Много важно за всяка девойка е да избере подходящия маникюр като завършек на празничната визия на тоалета. Ще ви запознаем с модните тенденции при маникюра пролет-лято 2016 за да сте в крак с новостите.

Този сезон актуално е все по властното излъчване на маникюра, демонстрирано от неонови цветове за всекидневието и богато декорирани нокти за празника. Актуална е бадемообразната и издължена  форма на маникюра.

Хит този сезон е т. нар. дантелен маникюр, в който се вграждат прозрачни мрежички със златисти нишки. Това е и на изисканото предложение за бала. Маникюра разбира се трябва да бъде съобразен с тоалета, грима и прическата за да изглежда девойката перфектно.

Не е задължително ноктите на ръцете и краката да са лакирани в един тон. Но трябва да се съчетаят първо помежду си и след това с тоналността на таолета и грима. За изискания маникюр е важно ноктите да са гладк

За да е ефектен и стилен е добре маникюрът да се направи от специалист. Декорацията може да се залепи върху обикновен лак, който издържа 3-4 дни. С технологията шелак /Shellac/, при която ноктите се изсушават за секунда под UVлампа, маникюрът издържа и 2 седмици. Ако не сте успели да си оформите маникюра спасение е ноктопластиката.

Ако лакът е обикновен е необходимо да поставите основа. Втората стъпка е лакирането с основния цвят, който може да бъде прозрачен или цветенНай качествен ще е маникюрът изработен с шелк. Ноктите се лакират с универсалната основа и се сушат под ултравиолетова лампа, която е безвредна. След това се лепят декорациите и ноктите отново се изпичат. На финала се минават с топ лак, който запазва цвета им. Може да гравирате върху основния цвят геометрични линии, наподобяващи дантела.

Не забравяйте преди да пристъпите към оформяне на маникюра да подхраните добре кожата на ръцете, краката и ноктите!

{flike}

Маникюр