Цвят от череши ще доминира тази година

Цвят от череши ще доминира тази година

Модният свят диктува събитията по света, определя кой е облечен добре и за кой критиците ще говорят със зли думи. Според тазгодишните модни тенденции в пролет-лято доминиращ ще бъде червения цвят в нюанси от череши до вишни. Приливането на тонове в стил омбре отново завладява плажната мода, а небесното синьо си остава любимия и предпочитан цвят на младите дами.

Ако все още не сте избрали рокли за сезон пролет-лято то е време да го направите. Съсредоточете се върху предизвикателните цветове. Червено като череши или тъмно и страстно вишнево червено ще са идеален тоалет за вас, ако сте решили да завладеете мъжките сърца. Късите рокли (над коляното) са най-сексъпилната дреха за всеки топъл сезон. Те подходящо се съчетават с обувки с висок ток – подходящите е черния цвят, пепелно розово, охра. Добре е дамската чанта да бъде с цвят сходен дори идентичен с обувките, това изисква модния етикет.

На плажа червения цвят обаче не е подходящ! Омбре елементите и приливащите цветове ще властват по родните и чуждите курорти. Туниките и шаловете остават предпочитан аксесоар за плажа, който ще прикрие недостатъците, които банските не могат.

Пролет-лято