Бански 2019 тенденции

Бански 2019 тенденции

Ето, че вече сме в разгара  на лятото, родните басейни се пълни с хора, скоро започва и отпускарския сезон. Време е да се замислим какъв бански да си вземем за морето. В модните тенденции има две основни направления.

 

Бански с изчистени цветове

Преди всичко на мода са монотонните и бански с не много ярки, но светли цветове. Ако заложите през това лято на бански с небесно синьо или тревисто зелен цвят няма да сгрешите. А ако имате някой запазен от предни години, не се замисляте, а го слагайте в куфара с багаж за морето. Черните бански са също актуални, а няма нищо по-секси за един мъж от жена с приятен шоколадов загар и бял бански, който допълнително да подчертае красивия тен.

Бански с точки и райета

Това е новото модерно направление, то започна преди две години, но все още е актуално, банските са шарени точки, ивици, дори и със щампи са много актуални и също не бихте сбъркали ако си го купите.

Освен бански, когато потегляте за басейна или морето е добре да си подготвите още и слънцезащитен крем, плажно олио и приятна книга. За тези от вас, които искат да са наистина добре предпазени от слънцето и да няма следи от слънчево изгаряне предлагаме да се сдобиете с плажна рокля или направо да сложите в куфара поне две плажни рокли.

Ето и няколко предложения за модерни бански през тази година:

 

БАНСКИ