Банските на 2013 са щури

Банските на 2013 са щури

С наближаването на все по-топли и приятни слънчеви дни, всяка жена започва да изважда от гардероба все по-къси и сексапилни дрехи. Неизбежно да се замислим с какви бански разполагаме тази година. Ако миналата година сте пропуснали да си купите бански е то сега е вашия момент.

 

Кога да купуваме бански

Ако искаме да си закупим евтин бански на цени с -30%, че и повече имаме два варианта. Единия вариант е след преминаването на летния сезон обикновено цените на женските бански падат драстично, защото това вече се води стара колекция. Ако заложите на този модел на пазаруване рискувате да изоставате от модните тенденции.

Втория вариант пред дамите да си закупят бански на по-ниски цени това е периода преди старта на летния сезон. Тогава търсенето на бански е все още слабо, а цените им по-ниски. В активния сезон банските и аксесоарите за плаж включително плажни масла, чехли и прочие е значително по-евтино.

Какъв бански

Въпрос на лично предпочитане е това какъв бански да си закупите. Най-добре е да имате няколко момента в предвид, форми на тялото, до колко изрязан да бъде банския, че на вас да ви е удобно и най-вече цветът на косата и очите.

През новия сезон всички бански ще бъдат щури и откачени. Точки и райета ще царуват по родното черноморие включително в шарени и монотонни цветове. Ако обаче сте любители на стандартите то може да заложите на бански в един цвят те винаги ще бъдат елегантни и на мода.

Ето и няколко модела бански които ще са актуални и през 2012 година.

модерни бански

секси бански

бански 2012

бански

Бански