НАУЧЕТЕ БЪДЕЩЕТО СИ НА ВРЪХ НОВА ГОДИНА

НАУЧЕТЕ БЪДЕЩЕТО СИ НА ВРЪХ  НОВА ГОДИНА

Към края на годината всеки човек си прави равносметка за провалите и постиженията си . Пристъпва към Новата година с надежда, че ще бъде по добра и щастлива.

Предлагаме ви начини за гадаене какво ви очаква през Новата година. Можете да ги приложите в нощта на 31 декември срещу 1 декември.

Още преди да се съберете с гостите си, разтопете свещ и оставете восъкът й  да покапе по метален съд. Внимателно разгледайте фигурите, които се образуват. Може да ги тълкувате по интуиция или по същия начин, като утайката на кафето. Цвете означава щастие в любовта, а звездички – добри финансови постъпления. Животинската фигура е сигнал, че ви дебне враг, а човешката показва, че имате верен приятел. Кръстът е знак за предстояща болест, безпаричие или кавги. Ако восъкът се разтече на ивици, ще пътувате. Обърнете внимание в коя посока на света са обърнати’’ пътищата’’.

В полунощ, когато отваряте шампанското, запомнете начина, по който излита тапата му. Ако тя се измъква лесно и тихо, няма да срещнете големи препятствия през идната година. В случай, че отскочи настрани или литне към тавана, очаквайте изненади. Ако тапата се счупи или напитката се разлее, се задават тревоги.

Преди да се разделите с гостите си, може да приложите и гадаене с кристални чаши. Предварително пуснете в тях по един предмет, след това накарайте роднините или приятелите си да вземат по една чаша със затворени очи. Който изтегли пръстен ще се радва на споделена любов. Хлябът вещае успехи, паричката – богатство, захарта – приятна изненада, солта – нищета, лукът сълзи, цветето – нов живот, листчето хартия – учение, коледната играчка – безкрайно веселие.. Ако в чашата има само вода в живота на човека няма да настъпи съществена промяна.

Преди да легнете да спите, напишете  желания на няколко листчета. Сгънете ги и ги пъхнете под възглавницата си, когато  се събудите на другия ден, изтеглете едно от тях. Бъдете уверени, че то ще се сбъдне.