Подходящи коледни подаръци за различните типове мъже

Подходящи  коледни подаръци за различните типове мъже

Коледа наближава, а с нея и шопинг манията за подаръци се засилва. На този свят християнски празник малки и големи очакват да получат подарък. Ако сте решили да зарадвате любимия човек до себе си и искате да купите точния и подходящ подарък за мъжа в живота ви, тази статия ще ви помогне!

Коледен подарък за мъж тип бизнесмен

Ако мъжът ви е стилен мъж, чието ежедневие е свързано с много официални срещи то най-подходящи подарък за него би била вратовръзка. Мъжете, които носят костюми знаят цената на оригиналната, но и същото време стилна вратовръзка. Обикновено цената на вратовръзките е различна ниския клас са между 25-50лв., а максималната цена за една вратовръзка може да достигне и до 1000лв. Имайте в предвид, че вратовръзката е стилен подарък включително и за Коледа, тя може да бъде подарена и на по-възрастен мъж, като това показва уважение.

Коледен подарък за елегантен тип мъж

Ако мъжът до вас е стилен и елегантен тип „фешан” най-добрия подарък за Коледа, който може да изберете това е стилен часовник. Имайте в предвид, че мъжките часовници са много по-специфични по-правило колкото по-голям толкова по-добре, но не прекалявайте. Дебелата каишка е задължителна, а най-добре е да изберете часовник с механизъм пред този с батерия. Добре е да огледате за водоустойчиви часовници, дори и да са по-скъпи, защото те са много по-издръжливи, а и на мъжа до вас 100% ще му хареса. Часовника е изпитан аксесоар и подходящ подарък особено за Коледа. Часовника, не е подходящ подарък за по-възрастни хора, защото често им напомня, че им остава малко време!

Коледен подарък за мъж тип бохем

Бохемите са проблемен тип хора. Обикновено за тяхното разбиране за подарък не се свързва с финансовата страна, дори ако може да сътворите нещо със собствените си ръце ще се хареса много повече от купения подарък. Все пак ако сте решили да зарадвате вашия любим може да пробвате с тиранти. Един от символите на бохемския живот. Добре е да изберете кафяв или зелен цвят (цветове близки до природата).

Универсален подарък за Коледа

Ако се затрудняване да определите какъв е точния тип на вашия мъж. Може да избягате от положението като купите стилен парфюм. Парфюма е подходящ подарък за мъжете от различна възраст. Имайте в предвид, че на по-младите мъже им допадат по-сладникавите аромати, а на по-възрастните по-тежките типично мъжките парфюми.

Коледни подаръци за мъже