Perfect Body програмата, която променя живота

Perfect Body програмата, която променя живота

Perfect Body програмата, която променя живота
Един от най-сериозните проблеми пред  хората в началото на 21век е наднорменото тегло. Излишните килограми не само носят естетичен проблем, но и редица здравословни. Хората с наднормено тегло са предразположени към заболявания на сърцето и сърдечно-съдовата система, рак на дебелото черво, инфаркт и пр.


Хората с наднормено тегло в повечето случай са с по-ниско самочувствие и се реализират по-трудно в обществото.

Какво правят повечето жени?

В повечето случай жените, които искат да свалят килограм, два или повече се доверяват на химични продукти (хапчета за отслабване), които изтъняват и иначе празния джоб на българите. Повечето от тези продукт за отслабване не са регистрирани в България и се внасят най-вече от Китай където струват жълти стотинки, а тук се продават за десетки левове.  Едно от основните неща в програмата Perfect Body е промяна на мисленето. 

Лесно и бързо отслабване не съществува! Няма вълшебно хапче, което да го пиеш и да отслабваш, но нито един от тези продукти няма да ви го признае! Ако вече сте изгорели с подобни продукти за отслабване знаете за какво точно ви говоря. Нека да ви представим алтернативата.

Perfect Body Програма за отслабване и стягане

Това е програма, която изгражда навици в хранителния режим съчетани с леки и приятни за изпълнение упражнения, адаптирана изцяло в домашни условия!


rezultati-na-jeniПрограмата е съставена от Български специалисти изучавали различни дисциплини свързани с човешкото здраве и правилното хранене в български университети. Освен добрата академична подготовка при изграждането на програмата Perfect Body e наблегнато и на  емоционалната и психическата страна на хората с наднормено тегло (най-вече с мотивация за редовно изпълнение на упражненията и справяне с чувството на глад по-време на диетата).

Програмата Perfect Body e създадена специално за българската жена без значение дали иска да отслабне с два или десет килограма (периода в който изпълнявате програмата, определя колко килограма ще свалите).

 

Каква диета има в програмата ?

Диетичния режим е изключително опростен и напълно приложим за реалността в България. Няма да намерите скъпи храни като омари, сьомга, авокадо или други глезотии с които ни карат да отслабване, точно обратното съдържат се храни, които консумираме всеки ден и може да намерим на българския пазар. Програмата Perfect body е създадена така, че да не натоварва   допълнително джоба на българските жени!

Физическите упражнения

В ръководството към програмата, което ще получите има точно обяснение за правилното изпълнение на упражненията. Почти всички упражнения могат да бъдат изпълнявани във всеки един дом! В ръководството е описано ден по ден, колко упражнения, серии и брой повторения е нужно да направите. НЕ се плашете упражненията не са трудни, няма да ви изморяват , а точно обратното ще ви зареждат с енергия!

Защо сме сигурни, че ще отслабнете с Perfect Body

otslabvaneПрограмата е развивана почти 2 години, за да бъде изчистена и лесна за употреба от всяка една жена.  Програмата е предварително тествана върху фокус група, която да отрази реално постигнатите резултати, за да може да предложим продукт, който да си заслужава.

Какво ще получа

Ако направите поръчка ще получите ръководство (хартиено, а не диск) в което се включва програмата Perfect Body и обяснения стъпка по-стъпка, защо, как и какво трябва да правите. Ръководството е от Трио раздела.


Първия включва подробни обяснения за програмата, разяснения защо трупаме килограми и редица полезна информации. 
Втори раздел – хранителния режим, начин на изграждане принципи, и редица интересни методики за изчисляване на различни модели на човешкото тяло, таблица с калории, белтъци, въглехидрати и мазнини и още полезна информация. 
Третия раздел са упражненията с визуално обяснение, текстово разяснение и точен график ден по ден.

 

Каква е цената

Днес 6 Юли (НЕДЕЛЯ)   цената на ръководството е намалена и струва само 19.99лв. вместо нормалната цена от 49лв. Цената включва безплатна доставка до адрес!

 

Вие избирате дали да тровите организма с хапчета или да закупите ръководство чиито страници са изпълнени с полезни съвети за вашето здраве.

Купето от: Програма  Perfect Body 

 

 

Perfect Body Програма за отслабване и стягане