Начало Мода 2016
Мода
Прически 2013 – моден гид
pricheskiАко следите света на модата и искате винаги да сте в крак с новите тенденции, добре е да се замислите какъв стил да е прическата ви през новата 2013 година. Типичните прави коси подстригани на стъпала вече са в историята. На мода са прическите тип Клеопатра, но с дълга коса – прическа на черта и изправена коса с преса.
 
През есента кафявото е на мода

moda esenПрез есените месеци дрехите със свежи цветове е време да бъдат прибрани за пролетта и лятото, а гардероба трябва да се освежи с нови по-монотонни, но за сметка на това топли дрехи. През таз годишния зимен сезон, на преден план изпъкват дрехите в кафяво. Съчетанието между кафяви и бели дрехи са топ съчетанията на сезона за бизнес и елегантните дами. При младежката мода все още се запазва тенденцията дрехите да са в мастилено синьо съчетано с приятни обувки.

 
БАЛ 2013 - Бални рокли в синьо

bal 2013През 2013 година на мода отново ще са роклите, които ще подчертават сексапила на момичетата. От тоновете най-популярни сред абитуриентите ще бъдат синьото, жълтото, лилавото и зеленото. Небесните и светлите тонове са предпочитани пред по-тъмните и матови цветове.

 
Бални рокли 2013
бални рокли 2012 моделиВсяка година родители и абитуриенти трепнат за най-очаквания момент за момичета и момчета това е завършването на средното образование и навлизането на тези млади хора в истинския живот. Символичния край на средното образование се поставя с бал като характерното за него е, че момичетата се състезават коя от коя по-хубави и изискани тоалети. Вярно е, че на този ден най-страдат родителите, но не си ли заслужават парите дадени за да видите принцесата си щастлива в най-красивата рокля с най-красивата усмивка.
 
Есенен маникюр в оранжево

manikiurПрез есента тоновете не само на дрехите се променят, но и редица придружаващи аксесоари включително и маникюра трябва да се съобразят със сезона. През есента доминантни са топлите нюанси на цветовете, заложете на червено и оранжево. Маникюра с орнаменти или цветчета все още са на мода, така че смело заложете и на тях. Ето няколко свежи идеи с които може да разнообразите вашия маникюр през есента.

 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

Страница 2 от 7
отслабване с лепенки

Още по темата