Начало Мода 2016
Мода
Бански за жени 2012

банскиШоколадовия тен е задължителен за момичетата, които са решили да завладяват нечие мъжко сърце или просто искат да изглеждат прекрасно. Има три начина по които може да си подсигурите прекрасния тен - солариум, автобронзант и полезните слънчеви лъчи. Ако сте заложили на естествения тен ще ви трябва и подходящ бански.

 
Бански 2012 мода и още нещо

банскиСъс затоплянето на времето световните модни къщи започнаха да представят и таз годишните си модели бански. Тенденциите са банските да стават все по-изрязани, а цветовете все по-предизвикателни. През лято 2012 модата на бански ще бъде изумително шарена. Наред с типичните цветове а бански – розово, жълто и черно излизат и бански с по-нестандартни и най-вече палитрени цветове.

 
Пантофки мода 2012

pantofki 2012Пантофки мода 2012
Всяка жена изглежда женствено и очарователно в обувки на високи токчета, но тези жени, които са наистина красиви и носят женското в себе си предпочитат да носят пантофки. През пролетта и лятото на 2012 година на мода ще бъдат отново пантофките. Те са подходящи за жени – бонбончета и сладурани. Освен красиви пантофките са и много удобни за ежедневието. Това е голямото им предимство пред обувките с токчета.

 
Сватбени прически 2012

сватба прическиСватбата е деня в който малкото момиче става истинска жена, сватбата е деня в който момичето на мама и татко се откъсва от зоркия поглед на родителите и се врича в любов и вярност на мъжа, който е избрала, а той от своя страна обещава да я закриля и да я брани. Сватбата е един от най-светлите дни в живота на всяка жена, но за да бъде този ден наистина прекрасен е нужно да се положат усиля.

 
МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ МАНИКЮРА ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2016

маникиур 2012Наближават абитуриентските балове. Важен момент в живота . Започва трескава подготовка за бала. Много важно за всяка девойка е да избере подходящия маникюр като завършек на празничната визия на тоалета. Ще ви запознаем с модните тенденции при маникюра пролет-лято 2016 за да сте в крак с новостите.

 
« НачалоПредишна1234567СледващаКрай »

Страница 5 от 7
отслабване с лепенки

Още по темата