Начало Лице и кожа
Лице и кожа
Сухи и напукани ръце
ryceСухи и напукани ръце
От първостепенно значение за всяка една жена трябва да бъде кожата на ръцете и да бъде гладка, мека и много нежна. Понякога обаче особено след преминаването на възраст от 28-29 години жените занемаряват поддръжката на ръцете си, това не бива да се допуска.
продължава>
 
СИЯЙНА КОЖА И КРАСИВА УСМИВКА ЗА БАЛА

usmivkaЗа  самочувствието на абитуриента е важен не само тоалета и прическата, но и  красивата усмивка и чистата и свежа кожа. Ето няколко съвета за да бъдете ослепителни на вашия абитуриентки бал.

продължава>
 
ГРИЖИ ЗА МИГЛИТЕ
migliВсяка дама иска да има красиви мигли. Гъстите мигли правят погледа по загадъчен.

Но за да постигнем това са необходими специални грижи за миглите.

Добре е през ден да минавате миглите с козметична четчица напоена с  рициново, бадемово или ленено масло. Тези масла съдържат витамините А и Е, ферменти и биологически активни вещества, които подхранват косъма и заздравяват миглите. Така миглите ще спрат да падат.

продължава>
 
Нежна грижа за ръце

грижа за ръцеНежна грижа за ръце

Ръцете са важни за всяка една жена. Меките и нежни ръце са нежно изпитание за всеки един мъж. Грижата за ръцете далеч не включва това да имаме добре оформен маникюр, но и много повече.

продължава>
 
Избелване на лице с грейпфрут
грейпфрутГрейпфрута е един широко познат плод, но повечето хора го свързват със специфични вкусови качества, силен аромат. Плода грейпфрут е богат на витамини. В 100 мл. сок от грейпфрут се съдържат 45гр. витамин C, освен витамин C в грейпфрута се съдържат витамин Б1, Д и витамин П. Грейпфрута съдържа различни пектини и ефирни масла.
продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата