Начало Лице и кожа
Лице и кожа
МЕДЪТ ОСВЕЖАВА И ПОДМЛАДЯВА КОЖАТА
medПчелният мед е елексир за кожата.

Пчелният мед съдържа над 20 аминокиселини, микроелементи – желязо, калий, магнезий, манган, никел, сребро….витамини от група В, А,К, Е, Д, както и природни антибиотици.

продължава>
 
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛИПОСУКЦИЯТА
липосукцияЛипосукцията не е метод за отслабване и не е заместител на диетите и физическата активност, както повечето хора си представят. Чрез липосукцията не се лекува и целулит.

 

Липусукцията представлява оперативно отстраняване на излишъците от мастна тъкан, натрупани по проблемните места. Това може да стане по три начина: чрез изсмукване на мастните депа по традиционния начин, чрез оттичаща или супермокра техника, при която се влива салинен разтвор с добавен адреналин или упойващи средства преди отстраняване на излишната мазнина, или чрез ултразвукова липопластика, при която мастните клетки се втечняват преди тяхното изсмукване.

продължава>
 
АКНЕ ПОЯВА И ЛЕЧЕНИЕ
akneАкнето е един от най-разпространените кожни проблеми. То причинява физически и психически дискомфорт.

Акнето е заболяване на мастните жлези и се характеризира с с образуване на кожни изменения по лицето, гърдите и гърба.

продължава>
 
ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ КРЕМ С КАЛОГЕН?

derma v10Калогенът е основен протеин, който се съдържа в клетките на на съеденителната тъкан – като започнем от кожата, минем през костите и стигнем до органите и кръвоносните съдове.

продължава>
 
Маска за лице при акне
maska za liceМаска за лице при акне
Чувствителна кожа има както при жените така и при мъжете на определена възраст. Появата на акне се свърза в дисбаланс в хормоните и обикновено този период е характерен с формирането на вторичните полови белези и при двата пола. В редки случай най-вече при жените, появата на акне по лицето или рамената може да се запазят дълги години след преминаването на младежките години.
продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 7 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата