Начало Лице и кожа
Лице и кожа
Разширени капиляри причина за поява
kapilqriЕдин от най-сериозните козметични проблеми, който може да засегне красивото женско лице това са разширените капиляри. Добре е да знаете, че разширени капиляри се появяват при около 60% от жените. Капиляри по лицето могат да се появят и при мъжете, но процента на мъжете засегнати от капиляри разширение е значително по-малък.
продължава>
 
ХРАНИ НИ ПАЗЯТ ОТ СЛЪНЦЕТО

кожаКолкото по близо сме до асртономическото лято, толкова по-често ни се налага да се защитаваме от силни слънчеви лъчи. Грешка обаче е да си мислим, че това става само външно чрез подходяща козметика. Напротив , успешната слънцезащита може да е и вътрешна – с употреба на определени продукти.

продължава>
 
КАК ДА ПРЕМАХНЕМ НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ
okosmqvaneМного жени, а напоследък и мъжете премахват окосмяването по тялото си.

Предлагаме ви някои от методите за почистване от косми.

 

продължава>
 
ЗЕЛЕН ЧАЙ В КОЗМЕТИКАТА
зелен чайОсвен, че е ободряваща напитка зеленият чай е ценна съставка в козметиката за мазна, чувствителна и суха кожа.

 

Зеленият чай е мощен антиоксидант, затова е ценна съставка и в подмладяващата козметика. Богат е на катехин, който е определен за най-силния от всички антиоксиданти. Неутрализира свободните радикали по ефективно от витамин С и от витамин Е и дарява старите клетки с енергия.

продължава>
 
Старчески петна по кожата
starcheski petnaС течение на годините кожата на лицето ни губи сияния си вид. Забелязваме появата на бръчки, а след тях последвани от старчески петна. Старческите петна се наричат още слънчеви или чернодробни петна. Цветът на петната върху лицето на кожата може да бъдат различни, но най-често срещаните цветове на старчески петна са: кафяви, сиви или черни. Размера на петната също варира от няколко милиметра до 2-3 сантиметра в диаметър.
продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата