Начало Лице и кожа
Лице и кожа
КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НОКТИТЕ В СТУДОВЕТЕ
noktiЗдравите нокти са твърди, гладки и равномерно оцветени в бледорозово.

Когато протеините, изграждащи трите рогови пласта, водата в липидите /мазнините/ и микроелементите – калций, цинк, са в необходимите количества, нищо не им липсва.

продължава>
 
Погрижете се за кожата на лицето през есента
krasivo liceЕсента е сезон в които факторите на околната среда се сменят много интензивно. От време с висока влажност и ниски температури, след половин час може да бъде горещо с изпичащо слънце. Тези резки промени в температура оказват сериозно негативно влияние върху кожата на лицето. През есента за лицето трябва да бъдат полагани допълнителни усилия, за да запазите кожата на лицето по-дълго млада и еластична.
продължава>
 
ЗА ЗДРАВА И КРАСИВА КОЖА
здрава кожаОбщоизвестна истина е, че безупречната кожа се дължи на комбинация от добри гени и правилни грижи. Но в много случаи първото не може да компенсира липсата на второто. Като резултат се появяват пъпки, белези, пигментация, запушване на пори, преждевременни бръчки и други проблеми.
продължава>
 
Брадавици по ръцете и ходилата
bradaviciОколо 50% от хората на земята поне веднъж са имали една или друга форма на брадавици, но едва около 10% от населението имат трайни проблеми с непрекъсната поява на брадавици. Причината за поява на брадавици обикновено е наличието на папилома вирус. Веднъж заразен с него човек в продължение на дълги години страда от появата на брадавици.
продължава>
 
ПЧЕЛЕН МЕД ЗА СВЕЖА И МЛАДА КОЖА
medПчелният мед съдържа антиоксиданти, които придават свеж и подмладен вид на кожата и премахват стреса.

Пчелният мед с омекотяващите си свойства действа като истински балсам за повехналата кожа.

В пчелния мед се съдържа и водороден пероксид, които го прави отлично почистващо средство.

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата