Начало Лице и кожа
Лице и кожа
Свежа и млада кожа

malda kojaСвежа и млада кожа

Кожата на лицето е изключително нежна. По лицето най-много се личат и следите на времето, поради тази причина кожата на лицето се нуждае от ежедневни грижи. Освежаването може да стане с различни пригодени и направени специално за лицето ви маски, но ако не ви се дават безброй много пари за козметични продукти със съмнително качество и не гарантиран ефект то тогава може да заложите на традиционното - маски за лице от плодове и зеленчуци.

продължава>
 
Скрийте следите на времето

grija liceСъвременното разбиране за освежаване на застаряващото женско лице предвижда минимално използване на грим, но максимално заличаване на ''следите на времето''. Ето какви съвети дават водещите английски професионалисти в тази област.Да започнем с основният пласт. Трябва да се откажете от тежкия грим и матиращата пудра, тай като те попиват дълбоко в повърхностния слой на вашата кожа и подчертават още по-вече изпъкналостта и появилите се с времето бръчки и гънки.Лекият фондюен запазва светлоотразяващия ефект на кожата, което прави да изглежда лицето по младо.С времето кожата губи топлото си излъчване.Трябва да избирате такива продукти, които да съдържат повече жълти пигменти,които ще допринесат за ''по-лъчист изглед''. Да се използват руж под формата на крем или гел, а не на пудра, защото така кожата на лицето ви ще придобие по-свеж вид.

продължава>
 
Красива кожа през лятото

красива кожаАкнето засяга порите около корена на косъма и мастните жлези. По кожата се появяват пъпки. Никой не харесва пъпки, а те се появяват винаги, когато не трябва. Хубавото е, че този проблем има решение и с него можете да се справите сравнително лесно. Достатъчно е да му отделяте по малко време всеки ден. Не чакайте лицето ви да се покрие с пъпки. Ежедневно почиствайте лицето си с антибактериален лосион. Той намалява броя на бактериите върху кожата  и я почиства от мъртвите клетки и мастните субстанции, отделяни от мастните жлези, които обикновено способстват за развитието на акне. Обикновените сапуни премахват нечистотиите от кожата, но при много честа употреба могат да доведат до обезводняването й.

продължава>
 
БЕЗ ЛУНИЧКИ ПРЕЗ ЛЯТОТО

jenaЗа да избегнете появата на лунички през пролетта и лятото, е необходимо да запазите лицето си от слънцето и най-вече от ултравиолетовите лъчи. Непременно във вашите аксесоари трябва да присъстват широкополи шапки, слънчави чадъри, шапки с изтеглени козерки.Необходимо е два пъти в седмицата да правите следната маска за лице

продължава>
 
СТРИИТЕ ПРИ ЖЕНИТЕ
strii Един основен бич на жените от 21в. това е проблема със стриите. Може би повечето от жените знаят как се появяват те, а именно при  бърза промяна в телесното състояние т.е. при бързо пълнеене или отслабване, а част от стриите се появяват и през юношеската възраст при бързото израстване на организма.
продължава>
 
« НачалоПредишна212223242526272829СледващаКрай »

Страница 29 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата