Начало Лице и кожа
Лице и кожа
Премахване на целулит

celulitПремахване на целулит
Целулитът е кожен проблем, който се наблюдава предимно при жените и съвсем рядко при мъжете. Първият целулит може да се появи по време на пубертета или по време на бременността.  Около 85% от жените по света страдат от целулит.  А премахване на вече появил се целулит е изключително трудно.

продължава>
 
Как правилно да се грижим за зъбите
зъболекар Красивата усмивка зависи от здравите зъби и не на последно място бели зъби. През последните 20 години не е тайна, че грижата за устната хигиена при българите е сравнително ниска. Тревожни са фактите, че всеки 3 ученик има поне по един кариес. Ако искате да имате красива усмивка е важно да се грижите добре за вашите зъби. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в грижата за устната хигиена.
продължава>
 
Приложения на зехтина извън кухнята
зехтинТемата за растителното масло от маслини е една от често засяганите теми в нашето онлайн списание. До този момент повечето от статиите са свързани за предимствата на зехтина пред слънчогледовото олио и здравословния ефект, който оказва зехтина върху нашия организъм. Освен на трапезата зехтина има и приложение извън кухнята.
продължава>
 
Авокадо и кафе помагат за красиво деколте
dekolteАвокадо и кафе помагат за красиво деколте
Когато температурите трайно се покачат над 25 градуса, слънцето се усмихва горещо, а във въздуха мисълта за море ни разсейва от поредния работен ден, е време да извадим всички любими летни рокли, да обуем най-удобните си обувки или сандали и след края на работния ден е време да излезем на една дълга и приятна разходка.
продължава>
 
При акне как да се грижа за лицето
Акне причина за поява и лечениеГрижа за лицето при акне
Един от най-сериозния проблем сред много от младежите това е акне по кожата. Младежките пъпки (акне) засягат около 70% от тийнейджърите на възраст от 13 до 21 години. При някои хора, особено при жените акне се наблюдава дори в зрели години. Една от основните причини за поява на акне това е хормоналния дисбаланс на организма.
продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 29
отслабване с лепенки

Още по темата