Начало Любопитно
Любопитно
Лепенки за отслабване революция в борбата с килограмите ПДФ Печат Е-мейл

лепенки за отслабване derma v10Излишните килограми мъчат всяка трета жена, ако не се взема навременни мерки, често килограмите подобно на снежно кълбо започват да се трупат до момента в който разберем, че само диети и упражнения няма да помогнат.

 
Най-харесваните мъже са ... ПДФ Печат Е-мейл
majНай-харесваните мъже са ... с добро чувство за хумор

Проведена анкета във Великобритания разкрива, кои са най-харесваните мъже. Според 28% от запитаните представителки на нежния пол, те биха приели покана за среща от мъж който е успял да ги накарат да се усмихнат или разсмеят още от първия контакт по между им. Дамите споделят още, че усмивката и подрия характер на мъжа надделява над това как е облечен и как изглежда.
 
Кои жени живеят по-дълго ПДФ Печат Е-мейл
stoletnichkaКои жени живеят по-дълго
Столетниците на нашата планета се увеличават, а учените търсят причината за дълголетие и здравия имунитет при едни и причината за по-краткия живот и по крехкото здраве при други. Науката е доказала, че жените живеят средно с по пет години по-дълго от мъжете. Докато биологията изучава дългия живот на клетъчно ниво, британския учен д-р Стела Макгуайър разглежда дълголетието като част от психичната основа при жените.
 
Как да ускорим метаболизма си ? ПДФ Печат Е-мейл
metabolizymКак да ускорим метаболизма си ?
Метаболизма представлява скоростта с която усвояваме хранителните вещества и скоростта с която изразходваме енергията съдържаща се в нея. Метаболизма е един от основните фактори, които определят как ще изглеждаме. Бавния метаболизъм води до бавно отделяне на енергия в резултат на което енергията се съхранява в удобна форма под мазни депа и точно обратното хората с бърз метаболизъм са слаби защото усвояват, но и изгарят бързо енергията скрита в храната. Метаболизма има важна роля в начина на живот.
 
Стрии при жените – Спасението ПДФ Печат Е-мейл
striiСтрии при жените – Спасението
Стриите са може би един от най-неприятните козметични проблеми, който засягат кожата на жената. От стрии страдат и мъжете! Появата на стриите се обуславя от рязка промяна в теглото, грешно е мнението, че стрии се получават само при напълняване, стрии се образуват и при скоростно отслабване. Според някои специалисти стриите от отслабване и напълняване се различават морфологически. Истината е че появата и на двата вида е съпроводена с един и същи видим фактор, червени ивици.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата