Начало Любопитно
Любопитно
Романтична вечер в планината ПДФ Печат Е-мейл

планинатаИскате ли да разнообразите вашето ежедневие и да направите нещо ново, да запалите отново искрата на вашата любов и да се почувствате отново като хлапета, които още се лъжат за любовта? Защо не се замислите за една романтична вечер в планината през зимата. Ето няколко възможности!

 
ТОПЛИ НАПИТКИ ЗА СТУДЕНОТО ВРЕМЕ ПДФ Печат Е-мейл
grokКак да се сгреете в мразовитата зима. Предлагаме ви няколко вкусни питиета, които ще повдигнат вашето настроение.

 

 
СЪВЕТИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА БЕБЕШКА СТАЯ ПДФ Печат Е-мейл

детеДревното китайско  учение за хармонизиране на енергията Чи обяснява в каква среда малкото човече ще расте здраво и щастливо. Ако обзаведете стаята на детето според  правилата на това древно китайско учение, жизнената енергия Чи ще протича безпрепятствено през  нея и тя ще се превърне  в спокойно кътче, където малкото дете да спи, играе, да общува.

 
ГРИЖИ ЗА ПОДА ПДФ Печат Е-мейл

паркетКрасивият под изисква редовни грижи. Днес може да изберете ефективни средства за почистване на всяко покритие.

 

 
ГРИЖИ ЗА КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ПДФ Печат Е-мейл
хъскиНай-страшният враг през зимата за домашните ни любимци е течението. От него страдат практически всички животни – от котките до мишките. На фона на снижения им имунитет, в които важна роля играе пресушеният от парното въздух, течението може да доведе до хрема, цистит отит, бронхит и пневмония. Котките и кучетата, в желанието си да се стоплят, буквално се притискат в батериите, а от това може да се получат изгаряния. Вашата  задача е да намерите за питомците си златната среда – топло местенце, където не духа.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата