Начало Любопитно
Любопитно
Любовта между Жена Козирог и Мъж Овен ПДФ Печат Е-мейл

любовЖена Козирог и Мъж Овен
Звездите определят нашия характер и това какви сме самите ние. Разбира се всеки има своята индивидуалност, но като цяло има хора, които много си приличат, а приликата обикновено им се свързва с техния астрономичен знак. в Любовно отношение при някои зодии има пълна хармония, а при други, пълно неразбирателство.

 
Какво издават обувките за вас ПДФ Печат Е-мейл
obuvki tokcheta cherveniКакво издават обувките за вас
Обувките са неразделна част от гардероба на всяка една жена и колкото и чифта обувки да притежаваме те винаги са недостатъчно. Обувките обаче са повече от аксесоар в нашето облекло те издават характера издават и намеренията. Може би сте забелязали, че едни от дамите предпочитат обувки с висок  ток с искрящи цветове, други с нисък ток, а има жени дори които предпочитат маратонките. Всичко това показва определени черти от нашия характер!
 
БОЯДИСВАНЕ НА ЯЙЦАТА С ПРИРОДНИ БОИ ПДФ Печат Е-мейл
qijca velikdenНапоследък  често се говори и пише за екологично чистите храни.

За Великден всички боядисват яйца. Това вече се е превърнало във вид изкуство. На пазара има много и разнообразни бои за яйца. Те ни гарантират ярки  и разнообразни цветове. Обаче  в тях е вложена  доста химия.

 
ПРАВИЛА ЗА НАПРАВАТА НА СПОЛУЧЛИВ КОЗУНАК ПДФ Печат Е-мейл

kozunakПРАВИЛА ЗА НАПРАВАТА НА СПОЛУЧЛИВ КОЗУНАК

Правенето на козунак е много трудоемък процес. Обикновено трае от 3 до 5 часа.

Но резултатите са отлични. Цялата къща ухае прекрасно и се появява ароматен козунак душичка. Аромата на козунак е символ на Великденските празници и създава уют в дома.

 

 
ГРИЖИ ЗА КОТЕТО ПДФ Печат Е-мейл

котеАко сега сте си взели малко коте първите няколко дни са най-трудни и за вас и за котецето. Затова трябва да имаме търпение  за да преодолеем сложния процес на опознаване.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата