Начало Любопитно
Любопитно
Как да заченем момиче ПДФ Печат Е-мейл
как да заченемИма различни технологии с помощта на които жената може да увеличи шанса си да зачене момиченце или момченце в зависимост от предпочитанията си. Още от сега обаче искам да спомена, че съществува само един 100% сигурен метод с помощта на който една двойка може да избере пола на детето си, всички останали методи повишават вероятността, за зачеване на дете от определен пол, но не са много надеждни.
 
ЧАША СОК В ЖЕГИТЕ ПДФ Печат Е-мейл
сок за лятотоЧаша студен прясно изцеден  сок е чудесно средство в жегите.  С него не само ще се охладите, но и ще се заситите, ще спечелите здраве и красота. Защото в сока са запазени голяма част от полезните витамини и минерали на плодовете. Това обаче важи само за  прясно приготвените в къщи сокове. Избягвайте  натуралните сокове, които се продават в търговската мрежа, защото в тях се слагат синтетични киселини и ароматизатори. Освен това соковете се произвеждат от плодова каша, която след това се разрежда с вода.
 
КАК ДА ПОНЕСЕМ ПО-ЛЕСНО ЖЕГИТЕ ПДФ Печат Е-мейл
jegaЛятото събужда в нас желание да се веселим.

През лятото се отделят повече витамини, полови хормони, а също и хормони на удоволствието. Някои области на малкия мозък реагират на визуални дразнения – гола кожа, предизвикателно облекло, други регистрират наличието на феромони – ароматни вещества, отделяни от човешкото тяло. Чувствителността ни е повишена, готови сме за любов.

 
АСПИРИН СРЕЩУ РАК НА КОЖАТА? ПДФ Печат Е-мейл
aspirinХората, които редовно приемат асперин на таблетки или аналогични обезболяващи препарати, са подложени на 15% по-малък риск от развитие на рак на кожата, включително на най-опасната му форма – злокачествен меланом твърдят специалистите от Дания.
 
КАК ПРАВИЛНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ХЛЕБНАТА МАЯ? ПДФ Печат Е-мейл
hlebna maqМаята за хляб  представлява концентрирана маса от дрожди. При размножаване те се превръщат  захарите във въглероден двуокис и алкохол /етанол/, благодарение на което тестото втасва. За да се възпроизвеждат и растат, дрождите се нуждаят от определени условия: влага, хранителни средства и топлина. Скорбялата, захарта и яйцата спомагат за по-бързия им растеж, докато солта и мазнините го забавят.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата