Начало Любопитно
Любопитно
ИНДИГО ДЕЦАТА ПДФ Печат Е-мейл

индигоИндиго децата са една от най-големите загадки на нашето време. Съществуват ли те наистина?...С какво се отличават от другите деца?...Откъде идват?....Каква е тяхната мисия?.... Все въпроси на които трудно се дават отговори.

 
GSM– НОСИТЕЛ НА РАДИАЦИЯ ПДФ Печат Е-мейл

radiaciqGSM е част от нашето ежедневие. Не можем да си представим света без него. Но знаем ли за опасностите които ни поднася мобилния телефон. Ето една от тези доказани опасности.

 

Според френски медици джиесема създава електромагнитна радиация. Тя е най-опасна  при подрастващите. Причина за това е, че черепите им са по-тънки от тези на възрастните, а имунната им система все още не е напълно изградена.

Предлагаме ви полезни съвети за да ограничите електромагнитната радиация на джиесема.

 
КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ПОЛЕТА? ПДФ Печат Е-мейл

elektoro magnitniС напредъка на технологиите домът ни се пълни с електрически уреди.

 

Разбира се те са ни нужни, не можем да си представим живота без тях, но за съжаление доста от тях създават електромагнитни полета. Оказва се , че днешният човек живее в така нареченият ‘’електросмог’’.

 

Постоянното електромагнитно въздействие води до световъртеж, нарушение на равновесието и психичната устойчивост, нарушения в метаболизма.

 
ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ КОИТО ТРЯБВА ДА СИ НАПТРАВИМ ПДФ Печат Е-мейл
профилактичен преглед при лекарНай-евтино здравеопазване е това което се базира на профилактиката. Благодарение на нея можем да си спестим доста пари, нерви и да предотвратим зараждащо се заболяване. Профилактичните прегледи са обособени по възрастови групи. Профилактичния преглед включва  анамнеза и подробен обективен статус, като се назначават различни изследвания.
 
Премахване на мухъл в банята ПДФ Печат Е-мейл
muhylПремахване на мухъл в банята
Голям проблем в българските бани е мухъла. От една страна строителството преди година не е предвиждало вентилация на тези места и повишената влажност и по-високата температура водят до появата на мухъл. Обикновено всяка една домакиня забелязва първите симптоми на мухъл това са появата на черни петна обикновено в ъглите на банята.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата