Начало Любопитно
Любопитно
КРЪВНА ГРУПА А ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПДФ Печат Е-мейл
кръвКъм кръвна група А спадат 37,8% от хората на Земята. Хората с кръвна група А  са старателни и отговорни, обичат хармонията и реда. Те отлично работят в екип. Хората с кръвна група А се отличават с добра адаптация към промяна в диетата и обкръжаващата ги среда, ефективна работа на имунната и храносмилателната система при вегитарианска програма на хранене.
 
КИСЕЛОТО ЗЕЛЕ Е УНИКАЛЕН ПРОДУКТ ПДФ Печат Е-мейл

kiselo zeleИзобилието от витамин С безспорно е най-ценното вещество в зелето. И освен че помага да се справяме с простудите, предпазва кожата от преждевременно стареене. Зелето съдържа витамини от групата В, които нормализират работата на нервната система, осигуряват здравословен сън и добро настроение, а витамин РР прави косата по-гъста и кожата по чиста.

 
ДЪВКАТА ПОЛЕЗНА ИЛИ НЕ ПДФ Печат Е-мейл

дъвкаОбичате ли да дъвчете дъвка? ДА!!!

А знаете ли защо тя е полезна и кога може да навреди на организма??? Ето какво ни съветват специалистите относно ползата и вредата от дъвките.

 
ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ ПДФ Печат Е-мейл

pmsАко ви дразни всичко съпругът, децата, свекървата, приятелките  и това се повтаря периодично всеки месец на причина е пред менструалният синдром и развълнувалите се хормони.

 
КАК ДА СЕ СПАСИМ ОТ МАХМУРЛУКА ПДФ Печат Е-мейл
mahmurlukСлед бурния купон….празник и прекаляване с алкохола обикновено имаме махмурлук.
Основната причина за махмурлука е пониженото количество на кръвната захар и обезводняването на организма.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата