Начало Любопитно
Любопитно
Красиво боядисани яйца за Великден ПДФ Печат Е-мейл
qica boqdisaniКрасиво боядисани яйца за Великден
В дните преди Великден, трескаво започват състезанията за най-красиво боядисано яйце. Използват се много и различни техники за оцветяване на великденските яйца. Днес на вашето внимание ще представим един метод с който да разнообразите стандартните яйца. Това е омбре метода.
 
Почистване на кухнята с оцет ПДФ Печат Е-мейл

оцет за почистванеПочистване на кухнята с оцет

Всяка дама знае, колко е трудно да почистим мивката, душа или огледалото. Често се опитваме със скъпи препарати, някои от които са вредни за кожата на ръцете, ноктите, а при допир с очите предизвикват опасни реакции. Ако обичате стандартните и стари методи за почистване то тази статия, ще ви помогне да почистите фините части от кухнята и банята без токсични препарати!

 
Малката заплата е вредна за здравето ПДФ Печат Е-мейл

zaplataМалката заплата е вредна за здравето
Разговорите за пари и колко получаваш на работното място са все още табу в Българското общество. Но оказа се, че хората, които работят на ниска заплата се разболяват по-често и имат по-лош здравен статусът. Причината за това не е по-лоша хигиена, или обръщането на по-малко внимание на здравето, а по-високия стресов фактор, който причиняват по-ниските им доходи.

 
ХИТРИНКИ ЗА СОЧНО ТЕЛЕШКО МЕСО ПДФ Печат Е-мейл

teleshkoТелешкото месо е здравословно и вкусно, но ако то се случи от старо животно  е истински кошмар за домакинята.
По принцип се приема, че телешкото  месо в магазина трябва да е от животно най-много на 8 месеца. Месо от крава над тази възраст трябва да е с етикет говеждо.

 
Как да предпазим дрехите от избледняване ПДФ Печат Е-мейл
drehiКак да предпазим дрехите от избледняване
Много често красивите дрехи с ярко наситени цветове, след второто третото пране губят така хубавия си наситен цвят. В тази статия, ще се опитаме да ви представим няколко малки тайни, които ще позволят да удължите живота на вашите любими дрехи, а те от своя страна по-дълго да красят вашето тяло.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата