Начало Любопитно
Любопитно
Защо да пазаруваме от малките магазини ПДФ Печат Е-мейл
зеленчуци и плодовеЗащо да пазаруваме от малките магазини
В ерата на глобализация всички ние обичаме да пазаруваме от големите хипермаркети, които имат изобилие от предлагани стоки, а всяка една с по-хубав и по-хубав търговски вид, но определено добрия търговски вид не означава високо качество, особено когато говорим за плодове и зеленчуци. Обикновено перфектно изглеждащите плодове и зеленчуци са третирани с различни химикали, които да ги запазят в този перфектен вид, берат се зелени и под действието на различни химически газове зреят или просто докато стигнат да България те зреят на тъмно в камионите щайгите. Така вкусът на зеленчуците е по-скоро гумен, отколкото естествен.
 
Какво трябва да знаем, ако сме решили да дарим кръв ПДФ Печат Е-мейл

kravКакво трябва да знаем, ако сме решили да дарим кръв
В човешкия организъм има около 4-5 литра кръв, като не всичкото количество циркулира в тялото ни, част от кръвта се съхранява в кръвни депа и при необходимост тези депа се изпразват (примерно при кръвоизлив, прободни рани и прочие). В организма ни има органи, които образуват нови кръвни телца, които подменят старите, а при нужда запълват кръвните депа.

 
Най-опасните добавки в храната ПДФ Печат Е-мейл
opasni-hraniНай-опасните добавки в храната
В днешно време хранителната промишленост се е развила до големи висоти, но за сметка на това качеството на храната непрекъснато намалява. За да удължат живота на хранителните продукти и да подобрят вкусовите им качества производителите на хранителни продукти добавят различни подобрители. Днес тези подобрители се крият в едни прости съкращения съдържащи латинската буква Е и трицифрен код.
 
Съвети за пролетно почистване - I част ПДФ Печат Е-мейл
почистване през пролеттаСъвети за пролетно почистване - I част
Пролетното почистване е амбициозен проект, който се повтаря всяка година и има за цел да проветри добре жилището да го освежи и разбира се да го направи по-чисто и хигиенично място за живеене. В тази статия ще се опитаме да ви помогнем не физически, а както най-обича да прави всяка българска жена със съвети. Но не какви да е съвети, тези съвети вашата майка няма да ви даде никога, но могат да бъдат успешно използвани!
 
Махмурлук след пиянска вечер – лечение ПДФ Печат Е-мейл

alkoholМахмурлук след пиянска вечер – лечение
След забавна вечер изпълнена с много алкохол, усмивки и весели обикновено на следващия ден се заричаме никога повече да не кусаме алкохол. Причината за това е махмурлука. Това е особено състояние на организма симптомите са познати на много хора – отпадналост, главоболие, липса на координация и най-вече желание да прекараме целия ден в леглото.  Ако и вие сте имали тежка вечер, а на сутринта имате махмурлук нека да ви помогнем с няколко прости съвета как най-лесно да се справите с това състояние.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 25
отслабване с лепенки

Още по темата