Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Красотата

krasotaВ тази стетия няма да пиша какъв грим е подходящ за типа Ви лице или какви дрехи трябва до носите ако сте с повече килиграми от Вашия норматив за да изглеждате перфектно, а ще напиша защо не трябва да се сремувате от външния Ви вид, ако мислите че не изглеждате добре. Надявам се от тази моя статия всчки които не се чувстват добре в кожата си да се почувстват по-добре.

 
СЪНЯТ Е КЛЮЧ КЪМ СТРОЙНАТА НИ ФИГУРА!
sunТайната на стройната фигура може отчасти да е свързана с доброто спане през нощта, съобщиха учени на международна конференция по наднорменото тегло в Амстердам, предаде АФП.

"След лош сън през нощта хората приемат 550 калории (22% ) повече от нормалното", установило изследването, осъществено от френски учени. Това представлява около един голям хамбургер.

 
ПЕТИМАТА ТИБЕТЦИ - СЕРИЯ УПРАЖНЕНИЯ

fitnes v kystiТрябва ли да приемем, че тялото ни постепенно се обездвижва, отпуска и разрушава? НЕ! Нашият организъм е създаден да се самовъзстановява. Не е трудно да се научим да бъдем в добро здравословно състояние и да открием тайните на радостта и съзидателноста. Достатъчно е само да се превърнем в строители на собствения си живот, вместо да се оплакваме от проблемите си, очаквайки някой друг да свърши работата. Практикувайте петте упражнения... осмелете се да промените начина си на живот...вслушайте се в себе си...тялото ще започне да ви служи...Животът ви ще придобие нов смисъл. Динамизмът, доброто настроение и радост от живота ще ви съпътстват непрекъснато! Тези упражнения задвижват вихрите или енергийните центрове със скоростта на нормалното им действие.

 
ТИЧАНЕТО НОСИ ЗДРАВЕ
djoging

За да се подържа жената в добра форма не е необходимо задължително да ходи всеки ден до фитнес залата. Има един по евтин метод, но със сигурност много ефикасен и това е така наречения ДЖОГИНК. Широко разпространен из западните култури, днес и в България започва все по-често да се практикува. Основата на този метод е тичането сред паркови места, стадион или по пешеходни алеи. Осен  безспорния ефект за стягане на тялото, тичането

 
Тренировките до изтощение
istostitelni trenirovki Не бива да се подлага организма на изтощение. Освен тренировка трябва да има и почивки. Най-добре е, когато се направи правилната комбинация между тренировката и почивката.

 

Като резултат от претрениране могат да се получат няколко неща:

 

-         Проблеми със сърцето поради усиления пулс на сърцето което да доведе до нарушение в съня или повишена нервна активност и раздразнение.

 

-         Не редки случай може да се достигне до повишение на температурата.

 
« НачалоПредишна1112131415161718СледващаКрай »

Страница 18 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата