Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Упражненията в къщи

упражненияУпражненията в къщи имат своите предимства изразени в това, че ще спестите някой лев от ходенето до залата ще си подържате добрата фигора, а и може да правите упражненията винаги, когато намерите свободно време.

 

Упражнение 1:

Позата, която трябва да заемете е за лицеви опори,а тя е следната:

ръцете трябва да сама малко по в страни от външната част на раменете, гърбът трябва да е изправен а шията в една линия с него.

 
Красотата

krasotaВ тази стетия няма да пиша какъв грим е подходящ за типа Ви лице или какви дрехи трябва до носите ако сте с повече килиграми от Вашия норматив за да изглеждате перфектно, а ще напиша защо не трябва да се сремувате от външния Ви вид, ако мислите че не изглеждате добре. Надявам се от тази моя статия всчки които не се чувстват добре в кожата си да се почувстват по-добре.

 
ТИЧАНЕТО НОСИ ЗДРАВЕ
djoging

За да се подържа жената в добра форма не е необходимо задължително да ходи всеки ден до фитнес залата. Има един по евтин метод, но със сигурност много ефикасен и това е така наречения ДЖОГИНК. Широко разпространен из западните култури, днес и в България започва все по-често да се практикува. Основата на този метод е тичането сред паркови места, стадион или по пешеходни алеи. Осен  безспорния ефект за стягане на тялото, тичането

 
СЪНЯТ Е КЛЮЧ КЪМ СТРОЙНАТА НИ ФИГУРА!
sunТайната на стройната фигура може отчасти да е свързана с доброто спане през нощта, съобщиха учени на международна конференция по наднорменото тегло в Амстердам, предаде АФП.

"След лош сън през нощта хората приемат 550 калории (22% ) повече от нормалното", установило изследването, осъществено от френски учени. Това представлява около един голям хамбургер.

 
ПЕТИМАТА ТИБЕТЦИ - СЕРИЯ УПРАЖНЕНИЯ

fitnes v kystiТрябва ли да приемем, че тялото ни постепенно се обездвижва, отпуска и разрушава? НЕ! Нашият организъм е създаден да се самовъзстановява. Не е трудно да се научим да бъдем в добро здравословно състояние и да открием тайните на радостта и съзидателноста. Достатъчно е само да се превърнем в строители на собствения си живот, вместо да се оплакваме от проблемите си, очаквайки някой друг да свърши работата. Практикувайте петте упражнения... осмелете се да промените начина си на живот...вслушайте се в себе си...тялото ще започне да ви служи...Животът ви ще придобие нов смисъл. Динамизмът, доброто настроение и радост от живота ще ви съпътстват непрекъснато! Тези упражнения задвижват вихрите или енергийните центрове със скоростта на нормалното им действие.

 
« НачалоПредишна111213141516171819СледващаКрай »

Страница 18 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата