Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Упражнения за стапяне на паласки

jena palaskiУпражнения за стапяне на паласки
Паласките или наричани още любовни дръжки са област в кръста, която натрупва голямо количество мазнини. Някои мъже намират паласките за сексапилна част от тялото на жената, но други свързват наличието на паласки с не добре поддържано тяло. Без значение какво мислят мъжете, повечето жени се притесняват от любовните си дръжки и особено когато са обути в тесни дънки или са в секси пола.

 
Упражнения за отслабване - клякане
клякане с щангаЕдин от доказаните методи за регулиране и намаляване на телесни мазнини това е изпълнението на упражнения за отслабване. По правило всички упражнения горят калории и могат да бъдат ефективно средство в борбата с излишните килограми, но към групата упражнения за отслабване се отнасят онези упражнения, който активират изгарянето на мазнините и в най-дълбоките депа.
 
Как да стегнем дупето и бедрата
bedra i dupe uprajneniqБезспорно едни от най-проблемните области при жените това са дупето,корема и бедрата. В тези области се натрупва най-голямо количество излишни мазнини придаващи по-пищен и пухкав вид на дамите, освен това бедрата и дупето са проблемни области свързани с появата на целулит и стрии. За да не допускате вашето тяло да бъде белязано от тези проблеми трябва да се вземат своевременни мерки за защита.
 
Упражнения за отслабване – скачане на въже

otslabvaneУпражнения за отслабване – скачане на въже

Намаляването на килограмите е изключително трудна задача за жените и мъжете и особено когато са минали 25 годишна възраст. Основна причина за натрупването на излишни килограми е забавения метаболизъм. Има два начина по-които може да ускорим метаболизма си! Единия е с помощта на диети за отслабване или упражнения за отслабване.

 
Отслабване в корема
корем плочкиПлоското коремче, без излишни мазнини и паласки е мечта на всяка една жена. Когато времето навън започне да се затопли всички започваме да се замисляме за тази проблемна област и полагаме усилия – коремни преси, мъчителни диети и прочие. А единствената цел на всичко това е плоския корем. Каква е истината обаче и възможно ли без добавки за отслабване да постигнем добри резултати ???
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата