Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Коремни плочки за 20 дни
korem uprajneniqКоремни плочки за 20 дни
Въпреки, че лятото вече си отминава мечтата за плоско коремче си остава основна мечта на много от дамите. Ако и вие искате да покажете плочките на корема е време да се захващате за работа. В следващите няколко реда ще се опитаме да ви помогнем да постигнете мечтаните резултати.
 
Упражнения за стапяне на паласки

jena palaskiУпражнения за стапяне на паласки
Паласките или наричани още любовни дръжки са област в кръста, която натрупва голямо количество мазнини. Някои мъже намират паласките за сексапилна част от тялото на жената, но други свързват наличието на паласки с не добре поддържано тяло. Без значение какво мислят мъжете, повечето жени се притесняват от любовните си дръжки и особено когато са обути в тесни дънки или са в секси пола.

 
Упражнения за отслабване – скачане на въже

otslabvaneУпражнения за отслабване – скачане на въже

Намаляването на килограмите е изключително трудна задача за жените и мъжете и особено когато са минали 25 годишна възраст. Основна причина за натрупването на излишни килограми е забавения метаболизъм. Има два начина по-които може да ускорим метаболизма си! Единия е с помощта на диети за отслабване или упражнения за отслабване.

 
Упражнения за отслабване - клякане
клякане с щангаЕдин от доказаните методи за регулиране и намаляване на телесни мазнини това е изпълнението на упражнения за отслабване. По правило всички упражнения горят калории и могат да бъдат ефективно средство в борбата с излишните килограми, но към групата упражнения за отслабване се отнасят онези упражнения, който активират изгарянето на мазнините и в най-дълбоките депа.
 
Как да стегнем дупето и бедрата
bedra i dupe uprajneniqБезспорно едни от най-проблемните области при жените това са дупето,корема и бедрата. В тези области се натрупва най-голямо количество излишни мазнини придаващи по-пищен и пухкав вид на дамите, освен това бедрата и дупето са проблемни области свързани с появата на целулит и стрии. За да не допускате вашето тяло да бъде белязано от тези проблеми трябва да се вземат своевременни мерки за защита.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата