Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Упражнения против целулит
целулитОбикновено след 22-23 годишна възраст жените са изключително податливи към образуването и натрупването на целулит. Поради тази причина трябва да се вземат мерки не само, когато вече целулита е на лице, но и още преди да се е появил. Сред най-популярните методи за борба с целулита са - електротерапията, нормализиране на хармония баланс, използването на антицелулитни кремове, които действа в дълбочина, спазването на специални диети предпазващи от целулит.
 
Упражнения за корем
uprajneniq za koremКоремът една от най-сексапилните области на женското тяло, но и толкова трудна за поддържане, а да не говорим колко е трудно да се свали, ако вече имате оформен корем. Най-големите приятели на тлъстия корем това са застоялият живот, неправилното хранене, стресът. Тези три дейности взети заедно са най-големия кошмар на всяка жена, но вредата от тях се осъзнава твърде късно. Не допускайте да ви завладеят.
 
НЕ РАЗМЕРЪТ, А ФОРМАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ

piustУПРАЖНЕНИЯТА ПРАВЯТ БЮСТА СТЕГНАТ И КРАСИВ И ВИЗУАЛНО УВЕЛИЧАВАТ ОБЕМА МУ

Каквото и да говорят мъжете за размера на женските гърди, главна роля играе тяхната форма. Подходящите упражнения са в състояние да коригират несъвършенствата и да направят бюста стегнат и красив. Ако ги изпълнявате редовно, вие ще  повдигнете гърдите, което визуално ще увеличи техния размер. Тренирайте 1-2 пъти в седмицата по следната схема – 5 минути кардио загряване, в основната част изпълнявайте всяко упражнение по 3 пъти, като почивате между сериите по 30-60 сек.

 
УПРАЖНЕНИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

отслабванеУПРАЖНЕНИЯТА НАТОВАРВАТ ДОЛНАТА ЧАСТ НА КОРПУСА, НЕ ИЗИСКВАТ СПЕЦИАЛНИ УРЕДИ И МОГАТ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ И У ДОМА

Пролетта влезе в правата си, захвърлихме дебелите палта и на показ се показаха зимните прегрешения. Бедрата най-често издават грижили ли сме се за фигурата си редовно. Предлагаме ви комплекс от упражнения, които ще ги изваят само за месец. Разбира се, ако сте достатъчно упорити. И ако добавите към тях умерено и разнообразно хранене и аеробни тренировки за изгаряне на излишните мазнини. Изпълнявайте комплекса 4-5 пъти в седмицата, като повтаряте упражненията три пъти. Почивайте между всяка серия по 30-60 секунди.

 
СВАЛЯНЕ И СТЯГАТ КОРЕМА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

koremМАЗНИНИТЕ СИ ОТИВАТ С ГИМНАСТИКА, ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ, МАСАЖ И КОЗМЕТИКА С МОРСКА СОЛ

Коя дама не мечтае за корем, плосък като тепсия? За съжаление невинаги усилията се увенчават с успех. Коремът е най-уязвимата зона откъм тлъстинки – мускулатурата е ленива, а дебелият слой кожа позволява да се трупат.. Програмата за стягане включва гимнастика, масажи, правилно хранене, козметика с морска сол… и воля. След намаляване на сантиметрите, ако не ползвате комплексната грижа ще възвърнете предишната си форма.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата