Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
ПИЛАТЕС УПРАЖНЕНИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ

пилатесПилатес е серия от упражнения създадени от Джоузеф Пилатес. Пилатес придобива голяма популярност  в началото на 21 век на запад. В България се заговори за  пилатес едва през последните 4-5 години. Полпулярността на пилатес упражненията се крие в достъпността до хората. Упражненията пилатес са лесни, ефективни и съчетани с приятна музика.

 
Упражнения за дупе
uprajneniq za dupeВсяка жена знае, че една от любимите области от женското тяло на мажете е дупето, за да бъдем желани и ухажвани от мъжете трябва да се погрижим за тази област, а тя в същност е доста проблемна за много жени. Причината за това е, че през периода на съзряване женските седалищни части се разширяват, а с напредването на възрастта всеки излишен килограм се липи на дупето и корема. Това прави областта много трудна за поддържане стегната и в идеална форма. Все пак не се отчайвате, ако спазвате няколко прости упражнения за дупе може да го стегнете и да го върнете в желаната форма!
 
ИДЕАЛНАТА ФИГУРА ЗА ПЛАЖА

banskiСега е времето на ваканциите и трябва бързо да влезете във форма. Един поглед в огледалото и едно стъпване на кантара са достатъчни, за да констатирате колко килограма сте натрупали и с колко съответно трябва да отслабнете.

 

Диетата както винаги е тема от първостепенна важност и няма място за никакви дискусии. Независимо дали сте в службата или в къщи – навсякъде се обменят най-горещите новини за диети.

 
Плоския корем пазете го и на плажа
uprajneniq za koremОбикновено, когато отидем на море отпускаме душата и се забавляваме на макс. Не бива обаче да прекаляваме, защото след като свърши морето ще ни предстоят много упражнения във фитнес залата, за да върнем перфектният плосък корем, за да избегнете това неудобство и да запазим красивия си външен вид е необходимо докато сме на морето да правим няколко мини упражнения, за да се подържане в перфектна форма.
 
Стягане на дупе съвети за дами
stqgane na dupetoДупето е една от областите в женското тяло, която е най-уязвимо за натрупване на мазнини и това не е случайно! Разширяването на ханша и седалищните части е свързано с вторичните полови белези при жените. В съвременния свят обаче отпуснатото дупе не е желателно, поради тази причина много дами се подлагат на различни процедури с чиято помощ да изгорят излишните мазнини в областта на дупето и да го стегнат и всичко това естествено искат да бъде с видими резултати особено когато лятото започне да чука на врата. Ако проблев ма с отпуснатото дупе притеснява и теб значи тази статия ще ти бъде от полза, за да разбереш как да стегнеш своето дупе.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 9 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата