Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Красиво тяло и през зимата
tqlo krasivoМного от жените през зимните месеци предпочитат да си почиват на топло, да се возят в градския транспорт или личното МПС вместо да се поразходят. Често именно през зимата без да усетим качваме излишни килограми. Тези килограми се натрупват без да усетим чак до пролетта, когато се опитаме да влезнем в любимите джинси, но се е оказало, че са ни станали тесни.
 
Упражнения за стягане специално за жени
uprajneniq za stqganeС годините, ако не се грижим активно за тялото си то започва да се отпуска, да губи своята женска фигура, което налага да предприемем различни ефективни мерки за справянето с отпуснатите части на тялото. Когато говорим за стягане една от областите, които най-силно страда от неправилния ни начин на живот това са краката.
 
Упражнения за отслабване за жени
uprajneniq za otslabvaneМного от жените на 21 век имат нужда да отслабнат с два три, а понякога и повече килограми и въпреки големите усиля, които жените полагат те не могат да постигнат така желаното отслабване. Много жени пробват различни методи за отслабване било то хранителни добавки за отслабване, диети за отслабване или други познати и непознати методи и винаги последния метод за който се сещаме са упражненията!
 
КАК ДА ИЗГОРИМ МАЛКО ПОВЕЧЕ КАЛОРИИ?

otslabvaneВсекидневието  на съвременната жена е много напрегнато. Бягайки за работа, грижите в семейството…, но все пак ако има желание винаги може да отдели 3-4 минути за себе си. Ето няколко съвета от нас за лесно изгаряне на калориите и съответно да смъкнете някое и друго килце от теглото си.

 
Упражнения за отслабване за лятото
упражнения за отслабванеИдва лято и започвам с упражненията за бързо отслабване, така де по бански си личи всяка мазнинка! Това са комбинации от трудни упражнения, които се изпълняват динамично, така че хем се правят упражнения, хем кардио/аеробна тренировка.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата