Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Плосък корем с хитрини
plosyk koremПрез зимните месеци както жените така и мъжете отпускат формата си и натрупват значително количество излишни килограми. Основното място за натрупване на килограми и при двата пола това е корема. Изгарянето на мазнините в тази област обаче е много трудно и обикновено изисква не седмици, а месеци упорит труд.
 
Плосък корем с дихателни упражнения
упражнения за коремДихателните упражнения са широко използвани в йогата, правилно изпълнявани те могат да ви помогнат в борбата с биреното коремче, с паласките и само след месец да стегнете и оформите секси коремна преса. Дихателните упражнения за корем може да ги срещнете да ги наричат от вакуумки.
 
Отслабване за жени
ОтслабванеОтслабване за жени
Излишните килограми са бич, както за жените така и за мъжете, но за разлика от мъжете жените са по-суетни. Хубавата фигура предлага много повече възможности. Най-простия пример е това, че жените с хубаво тяло си намират по-лесно и по-добра платена работа. Това винаги се случва, когато по-пухкава и по-слаба дама кандидатстват за едно и също работно място и имат еднаква квалификация.
 
Бързо сваляне на талията
упражнения за талияБързо сваляне на талията
Всяка жена иска да има тънка талия, но за съжаление при повечето жени, талията или не се забелязала или дори е малко по-широка от ханша. Това се дължи преди всичко на натрупването на излишни мазнини в областта на талията и корема. Ако и вие имате този проблем а искате бързо да свалите и оформите талията, не се притеснявайте това може да стани лесно с помощта на правилни упражнения. Предположените упражнения са ефективни, но ефекта им с времето отслабва поради факта, че тялото свиква  с тях.
 
Тренировка за сваляне на корем

упражнения за коремАко през изминалите няколко месеца сте установили, че мазнините в областта на корема са се натрупали в повече от колкото трябва е време да се замислите как точно да свалите мазнините от корема и да оформите една хубава коремна преса. Често на думи изглежда много лесно, но истина е, че свалянето на корема е едно от най-трудните неща с които може да се сблъска всеки човек.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата