Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Стегнато дупе с упражнения
Упражнения за дупеКогато температурите са високи, а морето е все по-честа тема за разговор е нужно да предприемем няколко стъпки, за да подготвим тялото си за плажа. Една от ключовите области за всяка една жена това е дупето. Няма нищо по сексапилно от добре оформено и стегнато дупе. За съжаление тази област от тялото се оформя много трудно и бавно, за да имате стегнато дупе на плажа е нужно да започнете подготовката му минимум 30 дена преди да отидете на плаж.
 
Плосък корем с хитрини
plosyk koremПрез зимните месеци както жените така и мъжете отпускат формата си и натрупват значително количество излишни килограми. Основното място за натрупване на килограми и при двата пола това е корема. Изгарянето на мазнините в тази област обаче е много трудно и обикновено изисква не седмици, а месеци упорит труд.
 
Бързо сваляне на талията
упражнения за талияБързо сваляне на талията
Всяка жена иска да има тънка талия, но за съжаление при повечето жени, талията или не се забелязала или дори е малко по-широка от ханша. Това се дължи преди всичко на натрупването на излишни мазнини в областта на талията и корема. Ако и вие имате този проблем а искате бързо да свалите и оформите талията, не се притеснявайте това може да стани лесно с помощта на правилни упражнения. Предположените упражнения са ефективни, но ефекта им с времето отслабва поради факта, че тялото свиква  с тях.
 
Плосък корем с дихателни упражнения
упражнения за коремДихателните упражнения са широко използвани в йогата, правилно изпълнявани те могат да ви помогнат в борбата с биреното коремче, с паласките и само след месец да стегнете и оформите секси коремна преса. Дихателните упражнения за корем може да ги срещнете да ги наричат от вакуумки.
 
Отслабване за жени
ОтслабванеОтслабване за жени
Излишните килограми са бич, както за жените така и за мъжете, но за разлика от мъжете жените са по-суетни. Хубавата фигура предлага много повече възможности. Най-простия пример е това, че жените с хубаво тяло си намират по-лесно и по-добра платена работа. Това винаги се случва, когато по-пухкава и по-слаба дама кандидатстват за едно и също работно място и имат еднаква квалификация.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 6 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата