Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
КАК ДА СЕ СПРАВИМ СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО ?

otslabvaneЧовек може сам да се справи със затлъстяването, защото сам го е допуснал. Първо, на всяка цена трябва да си изберете мотив, независимо дали от здравословна или от естетична гледна точка. И разбира се вяра, че ще го постигнете.

 
ЗА СТЕГНАТ КОРЕМ – УПРАЖНЕНИЯ ПИЛАТЕС
упражненияУпражненията Пилатес все повече печелят популярност. Това се дължи най-вече на трайният ефект от тяхното практикуване. Упражненията Пилатес натоварват  най-дълбоко натоварените мускули, които не могат да се натоварят от другите видове упражнения. Пилатес може да практикувате и в къщи.
 
Как отслабнах
отслабванеМного жени търсят правилната диета, правилното упражнение за отслабване или правните хапчета, които да изгорят излишните мазнини. От дългия ми опит знам, че това не е много просто и докато намеря точни метод за отслабване се лутах из много лъжливи продукти и уж вълшебни рецепти.
 
Упражнения при бременност
упражнения при бременностЧесто срещан проблем при забременяване е рязкото покачване на килограмите при бъдещата майка. За много от жените това е абсолютно нормално, но повишаване на телесната маса с повече от 25-30 килограма, понякога може да бъде и сериозен проблем. Някои от жените освен здравословни изпитват и психически дискомфорт, дали таткото на бебето ще продължи да ги харесва в новото им тяло. Разбира се, че любовта е най-важна, но понякога бъдещата родилка трябва да положи усилия за да запази красивото си тяло, дори и по време на бременността и да това е възможно!
 
Стегнато дупе с упражнения
Упражнения за дупеКогато температурите са високи, а морето е все по-честа тема за разговор е нужно да предприемем няколко стъпки, за да подготвим тялото си за плажа. Една от ключовите области за всяка една жена това е дупето. Няма нищо по сексапилно от добре оформено и стегнато дупе. За съжаление тази област от тялото се оформя много трудно и бавно, за да имате стегнато дупе на плажа е нужно да започнете подготовката му минимум 30 дена преди да отидете на плаж.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 18
отслабване с лепенки

Още по темата