Начало Фитнес и тонус
Фитнес и тонус
Отслабване в корема за 30 дена
otslabvane v koremaМного от нашите читатели ни питат как можем да свалим корема за седмица или как може да имаме красиви плочки на коремната мускулатура, но не мога да посещавам фитнес залата.
 
КАК ДА СЕ СПРАВИМ СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО ?

otslabvaneЧовек може сам да се справи със затлъстяването, защото сам го е допуснал. Първо, на всяка цена трябва да си изберете мотив, независимо дали от здравословна или от естетична гледна точка. И разбира се вяра, че ще го постигнете.

 
Упражнения при бременност
упражнения при бременностЧесто срещан проблем при забременяване е рязкото покачване на килограмите при бъдещата майка. За много от жените това е абсолютно нормално, но повишаване на телесната маса с повече от 25-30 килограма, понякога може да бъде и сериозен проблем. Някои от жените освен здравословни изпитват и психически дискомфорт, дали таткото на бебето ще продължи да ги харесва в новото им тяло. Разбира се, че любовта е най-важна, но понякога бъдещата родилка трябва да положи усилия за да запази красивото си тяло, дори и по време на бременността и да това е възможно!
 
ЗА СТЕГНАТ КОРЕМ – УПРАЖНЕНИЯ ПИЛАТЕС
упражненияУпражненията Пилатес все повече печелят популярност. Това се дължи най-вече на трайният ефект от тяхното практикуване. Упражненията Пилатес натоварват  най-дълбоко натоварените мускули, които не могат да се натоварят от другите видове упражнения. Пилатес може да практикувате и в къщи.
 
Как отслабнах
отслабванеМного жени търсят правилната диета, правилното упражнение за отслабване или правните хапчета, които да изгорят излишните мазнини. От дългия ми опит знам, че това не е много просто и докато намеря точни метод за отслабване се лутах из много лъжливи продукти и уж вълшебни рецепти.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 19
отслабване с лепенки

Още по темата